Menü Kapat

AK PARTİ GENÇLİK DEMİRCİKÖY’DE BULUŞTU

Türkiye’nin gündeminde her gün Cumhurbaşkanlığı seçimi yer alırken seçime katılacak olan siyasi partilerin il başkanlıkları kadar ilçe başkanlıkları da yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Bu siyasi partilerin ilçe başkanlıklarından birisi de AK Parti Simav İlçe Başkanlığı oldu. “Kapılarını ve gönüllerini açan herkese misafiriz” diyerek başlattıkları mahalle, belde ve köy gezilerine ilişkin gazetemize konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kulat, “Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı Vizyonunu anlatmaya, hemşerilerimiz ile hemhal olmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızı ve dünden bugüne olduğu gibi ziyaretlerimizi sürdürürken bu kez Gençlik Kollarımızın Koordinasyonunda Demirciköy Belediye Başkanımızın ev sahipliğinde Demirciköy beldemizde bir araya geldik” dedi.

AK Parti Simav Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte bu kez önceki dönem gençlik kolları başkanları ile bir araya geldiklerini belirten başkan Kulat, “Simav Belediye Başkanımız Adil Biçer, Demirciköy Belediye Başkanımız Cahit Onar, günümüz Gençlik Kolları Başkanımız Yusuf Can, önceki dönemlerin Gençlik Kolları Başkanları; Kamil Çertik, Tahir Kozan, Ali İhsan Kuşdemir, Fatih Güzelgöl ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyelerimizin katıldığı programda geçmişten geleceğe gençlik kollarımızı konuştuk. Programa katılan veya mazereti nedeniyle katılamayan tüm kıymetli başkanlarımıza bugüne kadar davamıza verdiği destekleri nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyorum. AK Parti; gündelik hesapları olan siyasi bir parti değil, kökü mazide, hedefleri atiye uzanan tarihi bir yürüyüşün, bir davanın adıdır” şeklinde konuştu.