Menü Kapat

AK PARTİ SİMAV’DA VEFA TOPLANTISIYLA ADAYLARINI TANITTI

Yüksek Seçim Kurulunca 14 Mayıs tarihinde yapılacağı resmen açıklanan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem Milletvekilliği Seçimleri için Simav’da önemli bir hareketlilik yaşandı. AK Parti’nin Kütahya Milletvekili adayları Simav’a adeta bir çıkarmada bulunurken, AK Partinin Kütahya İl Başkanlığı, Simav ve yakın ilçelerin İlçe Başkanlıkları Simav’da partililer olarak  parti, belediye ve esnaf ziyaretlerinde, Eynal’da Termal Hamam açılışında ve Simav AK Parti İlçe Başkanlığının Eynal Kaplıcalarında hazırladığı ‘Tanıtım ve Vefa Toplantısı’nda bir araya geldi. önce Belediyeye ait Termal Hamamın tamir ve restorasyon sonrası açılışı, ardından Firuze Salonunda İftar Yemeği ve son olarak da AK Parti Milletvekili adaylarının tanıtımı gerçekleştirildi.

AK Parti Kütahya İl başkanlığı ve adayların Simav’a ziyareti AK Parti İlçe Başkanlığına ziyaretle başlarken bu ziyareti şehrin yeni belediye başkanı Fatih Kalay’ı ziyaretle devam etti. Ardından Simav çarşısında esnaf ziyaretlerine geçen AK Parti Heyeti daha sonra Balkanların ve Orta Doğunun en büyük termal hamamı olarak adlandırılan Eynal’daki hamam açılışına katıldılar.

Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay’ın neredeyse kullanılamaz hale gelen tesisin yap-işlet-devret şeklinde tadilatı ve restorasyonunun bir yılda tamamlandığını ve Hedef Yapı İnşaat şirketinin 10 yıllık kira süresinin olduğunu belirtti. Milletvekili adayı ve eski belediye başkanı Adil Biçer de Eynal Büyük Hamamının son bir yılda modern bir hale büründüğünü ve Simav’a, termal turizm konuklarına yakışır bir şekle geldiğini belirtti. AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ise AK Parti’li belediye başkanlarının ve belediyelerin halka hizmet yolunda başarısının Simav’da da açıkça görüldüğüne dikkat çekti.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay, milletvekili adayları Av. Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Esra Özbek Balcı ve Mustafa Altuğ Atalay, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kulat, AK Partili belde belediye başkanları AK Parti’nin Simav’daki geçen 21 yıllık süreçte görev yapan ve görevini sürdüren Belediye Meclis Üyeleri, geçmişten günümüze Kadın, Gençlik Kolları başkan ve yönetimleri, belde teşkilat yöneticileri, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile birçok esnaf odası başkanlarının Hedef Yapı İnşaat Şirketi ortaklarının katılımıyla Simav müftüsü Hasan Serçe’nin yaptığı duanın ardından açılışı yapıldı.

Davetlilerin ve konukların açılış sonrasında hamam içinde gezisi, katılanlara günün anısına seramik bardak hediye edilmesinin ardından Eynal Kaplıcaları Firuze Düğün Salonuna geçildi. Burada sunulan toplu iftar yemeğinin hemen ardından da 

milletvekili aday tanıtımı yapıldı. AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kulat’ın Tanıtım ve Vefa Buluşmasında açılış konuşması yapan isim oldu. 14 Mayıs’ın Cumhuriyet tarihinde en önemli 2 seçimin yapılacağı gün olduğuna dikkat çeken başkan Kulat, AK Parti teşkilatlarına ve partililerine vakur, sakin, kendinden emin, ayağı yere basan çalışmalarla geçecek bir seçim dönemi diledi.

AK Parti Kütahya’nın 5 milletvekili adayını teşkilatlarına ve halka tanıtmak istediklerini, her seçimde AK Parti Simav olarak üzerlerine düşen görevi başarıyla yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirten Kulat, “Adayımız Adil Biçer’in 4 dönemdir milletvekilsiz kalan Simav’ın özlemine son vereceği açıktır. Hem Simav’ın ve hem de tüm Kütahya’nın hizmetinde olacağı açıkça belli olan Biçer’i aday gösteren Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunar tüm partililerimizi 14 Mayısa kadar kapı kapı, sokak sokak çalışmaya davet ediyorum” dedi.

Daha sonra 5.sıra milletvekili adayı Mustafa Altuğ Atalay’dan başlanarak milletvekili adayları kısa kısa kendilerini şöyle tanıttı:

Mustafa Altuğ Atalay: Eğitim hayatı ve kamudaki görevlerinden, Tarım ve Orman Kütahya İl Müdürü olarak yaptıklarından, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü olarak hedeflerinden, son olarak da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüzlerce kişiyle yaptığı büyük toplantılardan birisini Simav’da yapmasını çok arzuladığından söyledi.

Esra Özbek Balcı: 1994 yılından günümüze siyasi hayatın içinde olduğunu belirterek, AK Partililerin vefayı bilen ve AK Parti iktidarlarının kazandırdıklarını unutmayıp partisinin yanında olmayı sürdürenler olduğuna dikkat çekti.

Mehmet Demir: Tavşanlılı olan Demir, AK Parti içinde geçmişten günümüze bulunduğu görevleri hatırlatarak Türkiye’nin kuruluşunun ikinci yüzyılını başlatacak olan 14 Mayıs seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi.

İsmail Çağlar Bayırcı: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin başına geçecek en güzel isim olduğunu bunun devam etmesi gerektiğini belirterek, 21 yıl öncesinde yaşanan Türkiye’nin siyasi parçalanmalarına bağlı olayları, kavgaları, terörü hatırlattı. Kütahya olarak daha önceki seçimlerde 6-0, 5-0 sonuçlar aldıklarını da hatırlatan Bayırcı şimdi tekrar neden 5-0 olmasın dedi.

Adil Biçer: Simav Belediye Başkanlı olarak 4 yıl hizmet verdiği ilçesine sunduğu hizmetlerden, yatırımlardan kısaca söz ederek, Şimdi hem Simav’ın milletvekilsizliğini bitirmek hem de sadece Simav’a değil tüm Kütahya’ya hizmet vermek için göreve hazır olduğunu bunu da gerçekleştirmeye kararlı olduğunu söyledi.

Tanıtım programının son konuşmacısı ise AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay oldu. 5 Milletvekili adayının mübarek bir günde kendilerini tanıttığını, özgeçmişlerini dile getirdiğini, AK Parti olarak ramazan ve bayramın ardından 14 Seçim Bayramını yaşayacaklarını, kendilerini Simav’da partililerle buluşturanın da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve partilerine olan vefa olduğuna dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mükemmel bir devlet adamı olarak pandemi dönemini, Rusya-Ukrayna Savaşını en az etkiyle atlatılmasını, dünya ülkeleri bu savaştan etkilenirken, adeta ikiye bölünürken Türkiye’yi arabulucu, sorunlara çözüm üretici bir konuma getirmesinin takdirle karşılandığına vurgu yaptı. Özellikle pandemi dönemine atıfta bulunarak sokağa çıkma yasağı günlerinde evlerinden çıkamayan insanların ihtiyaçlarının görevlilerce evlerine teslim edildiği hatırlatan Önsay, bu hizmeti dünya ülkeleri arasında sadece Türkiye’nin verdiğini, AK Partinin 21 yılda yaptıkların 14 Mayıs Seçimlerinden sonra halkın teveccühü ile yapacaklarının teminatı olduğunu, bugüne kadar 15 seçim kazandıklarını,16.seçimi de kazanmaya hazır olduklarını vurgulayarak tanıtım toplantısını bitirdi.