Menü Kapat

AKSAZ KÖYÜNDE UMRECİLER DUALARLA UĞURLANDILAR

Düzenlediği hac ve umre organizasyonlarıyla yakından tanınan İsmail Köylü, 8’i Aksaz Köyünden olmak üzere Demirci ve Salihli’den toplam 84 kişiyi kutsal topraklara umre ziyaretine götürdü.

Geçtiğimiz Pazar günü öğle namazından sonra Aksaz Köyünde köy meydanında umre yolcuları için düzenlenen tören Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahi dinletisiyle başladı.

Törende dua öncesi bir konuşma yapan Minder Turizm Demirci Şube Sorumlusu İsmail Köylü, kutsal topraklara 36 defa gittiğini, kutsal topraklara gitmek isteyen herkese nasip olsun dedi. Minder Turizm aracılığıyla 22 yıllık tecrübesiyle bir çok vatandaşı kutsal topraklara götürdüğünü belirten İsmail Köylü, dini vecibeler için yapılan her ziyaretin önemini vurguladı.

Karayoluyla İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanından uçakla Suudi Arabistan’ın önce Medine daha sonra Mekke kentine ulaşacaklarını açıklayan kafile başkanı Köylü, “21 gün sonra Allah nasip ederse memleketimize dönerek sevdiklerimize kavuşacağız. Kutsal topraklara yapmış olduğumuz yolculuğumuzun herkes için sağlıklı ve hayırlara vesile olacak şekilde tamamlanmasını temenni ederim” dedi.

Aksaz Köyünde çok sayıda vatandaşın katıldığı törende yapılan duadan sonra umre yolcuları yakınlarıyla helalleşip vedalaşırken duygusal anların yaşandığı gözlendi.

Aksaz Köyünde 8 kişi Minder Turizm aracılığıyla 4 kişi de Diyanet aracılığıyla olmak üzere 12 kişi umre için kutsal topraklara uğurlandı.