Menü Kapat

BAŞKAN BİÇER’DEN EĞİTİM DESTEĞİ

Kısa adı IHH olarak bilinen İnsani Yardım Derneği’nin Simav Temsilciliği, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda da Simav Turizm ve Ticaret Panayırında stant açarak hem kendini tanıttı hem de çalışmalarıyla ilgili olarak ziyaretçilerini bilgilendirdi.

IHH’nın panayır alanındaki yüzlerce ziyaretçisinden birisi de Simav Belediye Başkanı Adil Biçer oldu. Panayır alanındaki esnaf ve sivil toplum kuruluşlarının stantlarını ziyaret ederken IHH Simav Temsilciliği’ni de ziyaret eden başkan Biçer, IHH Simav Temsilcisi Mehmet Ersoy ve temsilciliğin yöneticileriyle görüştü.

Bu arada panayır gezisi için stanta gelen kimsesiz ve parçalanmış ailelerin çocuklarıyla da görüşen başkan Biçer, 40 dolayındaki okul çağındaki çocuğa eğitim çeki takdim etti.

Her biri 200 TL değerindeki eğitime destek çekleriyle çocukların Simav merkezdeki kırtasiyecilerden okulların açılışı öncesi istediği eğitim malzemelerini alabileceğini söyleyen Biçer, “Simav Belediyesi olarak sizler bizim için en önemli birer emanetsiniz” dedi.

IHH Simav Başkanı Mehmet Ersoy ise, “İyilik için çıktığımız her proje ve etkinlikte bizleri maddi manevi yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Sayın Adil Biçer’e ve tüm IHH dostlarına teşekkür ederim” dedi.