Menü Kapat

HAFIZLARIN HAFIZINA VEFA ZİYARETİ

AK Parti Simav İlçe Başkanı Ecz. Ahmet Kulat, seçim gezileri kapsamında belediye başkanı Fatih Kalay ve AK Parti 1.Sıra Milletvekili Adayı Av. Adil Biçer ile birlikte Simav’da “Hafızların Hafızı” olarak bilinen Hasan Takak’ı ilçeye bağlı Boğazköy’deki mütevazı evinde ziyaret ederek sağlıklı uzun ömürler dileğinde bulundular.

Simav Boğazköy’de günümüze kadar yüzlerce hafız yetiştiren ve devam eden, Simav Osmanbey İmam Hatip Ortaokulu ve İbrahim Eren İmam Hatip Ortaokulunda  açılan Hafızlık Sınıflarına destek veren Hafız Hasan Takak, siyasetsiz bir ziyaretle vefalarını gösteren konuklarına teşekkür etti.

Ziyaretle ilgili olarak gazetemize konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kulat, “Simav’ımızda yıllardır hafız yetiştiren, hayatını Kuran’a hizmete adamış Hafız Hasan Takak hocamızı ziyaret edip duasını aldık” derken Simav Belediye Başkanı Kalay da, “Yıllardır yüzlerce hafız yetiştiren ve bölgenin en önemli hafız yetiştiren merkezi olan Boğazköy Kur’an Kursu’nda fahri olarak hizmet eden Hasan Takak hocamızı ziyaret ederek, duasını aldık” ifadesinde bulundu, Simav’da yapılacak olan Büyük Hayır ve Toplu Sünnet Şölenine davet etti.

Milletvekili adayı Av. Adil Biçer ise; “Kıymetli hocamıza sağlıklı ve bereketli bir ömür diliyorum. Simav’ımızda yıllardır hafız yetiştiren, hayatını Kuran’a hizmete adamış Hafız Hasan Takak hocamızın kapısını çalıp hayır duasını aldık. Kıymetli hocamıza sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.