Menü Kapat

“İNŞALLAH BU AYAKKABILARLA ALTIN MADALYAYA KOŞARSIN”

Milli Atlet Sıla Ata, 11 Aralıkta İtalya’nın Torino kentinde yapılacak olan Avrupa Kros Şampiyonası öncesi Simav Belediye Başkanı Adil Biçer’i makamında ziyaret etti.

Adana İlinde yapılan Türkiye Kros Şampiyonası ve Avrupa Kros Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde Simavlı Milli Atlet Sıla Ata, Genç Bayanlar 4 Km kategorisinde Türkiye dördüncüsü olarak Milli Takıma girmeyi başarmıştı. Milli Atlet Sıla Ata, 11 Aralıkta İtalya’nın Torino kentinde yapılacak olan Avrupa Kros Şampiyonasında ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi temsilen milli formayla mücadele edecek.

Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, 11 Aralık’ta İtalya’nın Torino kentinde düzenlenecek Avrupa Kros Şampiyonasında milli forma ile ülkemizi temsil edecek olan Simavlı Milli Atlet Sıla Ata’ya başarılar diledi. Antrenör Yıldıray Kaya ile birlikte Milli Atlet Sıla Ata’yı makamında ağırlayan Belediye Başkanı Adil Biçer, antrenmanda ve yarışmalarda daha iyi dereceler elde edebilmesi için Sıla Ata’ya profesyonel koşu ayakkabısı hediye etti. Başkan Biçer, “Sana güveniyoruz ve inanıyoruz. İnşallah bu ayakkabılarla altın madalyaya koşarsın. Avrupa Kros Şampiyonasında başarılar diliyorum, yolun açık olsun.” dedi.

Milli Atlet Sıla Ata, “Bizim her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Adil Biçer’e bu güzel ve kıymetli hediyesi için teşekkür ederim. Bu ayakkabılar ile inşallah en iyi derece ile döneceğim” dedi.

Milli Atlet Sıla Ata, desteklerinden dolayı Simav Belediye Başkanı Adil Biçer’e teşekkür ederek küçük bir hediye takdim etti.