Menü Kapat

KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRÜNDEN ‘YOL İNCELEMESİ’

Yarım asırdır devam eden Simav’ın yol isteklerinden birisi daha çözüme ulaşmak üzere. Emet-Hisarcık-Gölcük-Eynal-Simav güzergahında yürütülen duble yol çalışmalarında termalin en önemli merkezlerinden Eynal’da,  jeotermal enerjiyle ısıtılan “Eynal” marka domateslerin üretildiği seralarda yaşanan ‘çevre yolu’ sıkıntısı bu kez masada değil güzergahın Eynal ve Galericiler Sitesi bölümlerinde yol üzerinde ele alındı.

Simav’ın Karayolları açısından bağlı bulunduğu Karayolları Bursa 14. Bölge Müdürlüğü, Simav’ın Eynal kaplıcalarından Galericiler Sitesi arasında yapımı devam eden bölümde incelemelerde bulundu. Karayolları Bursa Bölge Müdürü Umut Akyazı ve bölge müdürlüğünün birim müdürlerinin katıldığı incelemede Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, AK Parti Simav İlçe Başkanı Ahmet Kulat, belediye başkan yardımcıları Fatih Kalay ve Ahmet Sönmez ile söz konusu güzergahta duble yol ve kavşak çalışmalarını gerçekleştiren müteahhit firmanın yetkilileri katıldı.

İncelemelerin bir bölümünün Eynal Kaplıcaları sera bölgesinde, bir bölümünün de Galericiler Sitesi bölümünde yapıldığını gazetemize anlatan Simav Belediye Başkanı Adil Biçer,

“Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürü Sayın Umut Akyazı ve ekibiyle birlikte Eynal Kaplıcaları-Simav arası yapılan duble yol ve kavşak çalışmaları ile ilçemizi ilgilendiren diğer karayolu ve yol projeleri üzerinde inceleme ve istişarelerde bulunduk. Oldukça verimli geçen ziyaretleri için Karayolları 14. Bölge Müdürümüz Akyazı ve çalışma arkadaşlarına ilçemiz adına teşekkür ederim” dedi.