Menü Kapat

KAZCIOĞLU 5.KEZ GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı yurt genelindeki oda ve borsalardan birisi olan Simav Ticaret ve sanayi Odasında 5174 sayılı Kanun kapsamındaki Organ Seçimleri Hakkında Yönetmeliğin ilgili maddeleri gereğince, beklenen seçimler beklendiği gibi sonuçlanırken mevcut başkan iş insanı Şeref Kazcıoğlu yine güven tazeledi.

5174 sayılı Kanun kapsamındaki yönetmelik çerçevesinde yapılan Simav Ticaret ve Sanayi Odasında odaya kayıtlı üyelerin dahil oldukları meslek gruplarında yapılan seçimler sonucunda Raci Hazıroğlu’nun Meclis Başkanı, Şeref Kazcıoğlu’nun da Yönetim Kurulu başkanı olarak görev aldığı 2005 yılından bu yana Simav’ın en önemli sivil toplum kuruluşu haline gelen odada İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yapılan seçimlerde Kazcıoğlu yine güven tazeledi.

2005 yılından bu yana 5.kez STSO seçimlerini kazanan ve kesintisiz 4 yıllık yeni bir hizmet dönemine giren Kazcıoğlu ve çalışma arkadaşları, hedefledikleri projeleri de seçim öncesi kamuoyuyla paylaştılar. 467 üyenin yer aldığı; gıda, tekstil, Kereste, Makine, Otomotiv, İnşaat, Kooperatifler, Hizmet Sektörü, Sigortacılar ve Turizm gibi meslek guruplarının yer aldığı seçim Perşembe günü sabah saat 08:00’den 17:00 ye kadar devam etti.

İlçe seçim Müdürü Mustafa Özdemir’in koordinesinde gerçekleşen oy kullanma işlemi Simav polisinin gerekli önlemleri aldığı ve hiçbir olumsuzluğun yaşanmadığı seçimlerde sürecin dolmasıyla birlikte oyların sayımına geçildi.

Simav Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında yapılan seçimlerle ilgili olarak her iki başkan gurubu taraflarının büyük ilgi gösterdiği seçimlerde STSO başkan adaylarından Aydın Çetin bir gurupta üstünlük sağlarken 2.meslek gurubunda oyların eşit çıkması sonucu yapılan kura çekimi Aydın Çetin lehine sonuçlandı. Seçimde geride kalan 7 meslek odasının tamamını kazanan Beyaz Liste sahibi başkan adayı Şeref Kazcıoğlu olurken Kazcıoğlu 5.seçimi de açık ara kazanmış oldu.

Toplam 381 üyenin oy kullandığı seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından seçim alanına gelen iş insanı Şeref Kazcıoğlu, her iki tarafın üyeleri tarafından tebrik edilirken Kazcıoğlu kendisine ve ekibine desteğini gösteren, yanında olan herkese teşekkür ederek günün anısına toplu fotoğraf çekimine katıldı.