Menü Kapat

KÜTAHYA VALİSİ ALİ ÇELİK “HEMŞEHRİMİZ OLDU”

Simav Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz Mayıs dönemi olağan toplantısında Belediye Başkanı Adil Biçer’in başkanlığında her zaman Simav’a ve Simav yatırımlarına verdiği destekle gönüllerde taht kuran Kütahya Valisi Ali Çelik’e hemşerilik payesi ve beratı verilmesi hususunda alınan oy birliği kararı önceki gün gerçek oldu.

Kısa bir süre önce yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle ayrı kaldığı hizmet yarışına hemen geri dönen Kütahya Valisi hemşerimiz Ali Çelik, bazı inceleme ve ziyaretler için Simav’a geldi. Geçtiğimiz Mayıs ayında Simav Belediye Meclis üyelerinin oy birliği kararıyla kendisine Fahri Hemşerilik payesi ve beratı verilmesi için yapılacak törenle ilgili Simav Belediyesine Kaymakam Bünyamin Karaloğlu ile birlikte gelen Vali Çelik, başkan Biçer ve meclis üyeleri tarafından kapıda karşılandı.

Simav Belediye Başkanı Biçer, başkan yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kulat, Emniyet Müdürü Secaattin Aktay, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ufuk Ayten, İl Genel Meclisinin Simavlı bazı üyeleri ve birçok belediye meclis üyesinin hazır bulunduğu törende başkan Biçer tarafından “Fahri Hemşehrilik Beratı” Vali Ali Çelik’e alkışlar eşliğinde takdim edildi.

Törende kısa bir konuşma yapan Simav’ın hemşehri Valisi Çelik, “Simav’ın hemşehrisi olmak benim için büyük bir onur. Fahri Hemşehrilik Beratı için Simav’ımızın değerli Belediye Başkanı Adil Biçer’e, Simav Belediyemizin kıymetli Meclis üyelerine tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Rabbim mahcup etmesin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Belediye Başkanı Adil Biçer ise yaptığı konuşmasında; “İlçemizin sorunlarıyla yakından ilgilenen, ilçemizde kurulacak Simav Tarıma Dayalı İhtisas Jeotermal Sera Organize Sanayi Bölgesinin hayata geçirilmesi çalışmaları başta olmak üzere birçok çalışmamızda her zaman Simav’ımızın yanında olan ve bu uğurda büyük bir özveri ile çalışan Kütahya Valimiz Sayın Ali Çelik’e Belediye Meclisimizin 09.05.2022 tarihli birleşiminde aldığı 24 sayılı karar doğrultusunda hazırladığımız fahri hemşehrilik beratını takdim ettik. Sayın Valimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı şahsım ve şehrim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.