Menü Kapat

MİNİKLERDEN İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Simav İlçe Müftülüğüne bağlı Ece Sultan 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri itfaiye haftası nedeniyle Simav Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ece Sultan 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim gören minikler öğretmenleri ile birlikte Simav Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek İtfaiyeci amcalarının günlerini kutladılar.

Öğretmenleri eşliğinde Simav Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne götürülen minik öğrencilere itfaiye Müdürü ve personeli tarafından itfaiyenin çalışmaları, itfaiye araçları ve işlevleri, yangın öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gereken durumlar, evlerde yangın tehlikelerine karşı yapılması gerekenler ve doğal afetlerde yapılması gerekenler anlatıldı. Ziyarette öğrenciler, itfaiye teşkilatının çalışmalarını yakından tanıma fırsatı bulurken, İtfaiye Merkezi hakkında bilgiler alarak yangın anında 112 Acil Çağrı Merkezi’nin aranacağını öğrendiler.

Öğrencilerin itfaiye teşkilatını tanımalarını çok önemsediklerini belirten Simav Belediyesi İtfaiye Müdürü Erol Ersoy; “Öğrencilerimizin ziyaretleri bizi çok mutlu ediyor. Ziyaretlerinden dolayı öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Miniklerin ziyaretinde öğretmenleri ve Simav ilçe Müftülüğü Şube Müdürü Feyzullah Küçükçakır eşlik etti. Ziyarette minikler İtfaiye Müdürü Erol Ersoy ve itfaiye personeline kendilerinin yaptıkları çiçekleri hediye ettiler.