Menü Kapat

RÜYA GİBİ DÜĞÜN..

Simav’ın Sesi Gazetesi sahibi ve gazeteci Mehmet Adil Turgut, her ikisi de avukatlık mesleğine yeni başlayan kızlarından Selay Berfin Turgut’u İzmir’de muhteşem bir düğünle Hemsan Makina Şirketinin Sahibi İş İnsanı Hasan Kara’nın oğlu lojistikçi Fatih Kara ile evlendirdi.

SİMAVLI AİLELER ADETA İZMİR’E TAŞINDI.

Simav’ın tanınmış ailelerinden Tümay-Mehmet Adil Turgut çiftinin kızlarından Selay Berfin’in düğünleri İzmir-Güzelbahçe Pamira Garden de gerçekleşti. Simav ve İzmir’in tanınmış ailelerinin katıldığı muhteşem düğünde Simav Belediye Başkanı Adil Biçer ve eşi Esin Biçer, Ege Bölgesi Simavlılar Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Ölmez,  Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve cemiyetin bazı üyeleri, Simav Belediye eski başkanlarından Süleyman Özkan, İzmir Barosu’nun seçkin isimleri ve Özkaya Ailesi başta olmak üzere birçok Simavlı ve İzmirli ailenin katılım gösterdiği düğünde önce Turgut ve Kara Ailelerinin evlatları Selay Berfin Turgut ve Fatih Kara’nın nikah işlemleri gerçekleştirildi. Daha sonra belirlenen program çerçevesinde bölümler şeklinde sürdürülen düğünde canlı müzik ve şarkılar eşliğinde dansların yapıldığı, oyunların oynandığı, halayların çekildiği düğünde gelin ve damat sevenleriyle birlikte gecenin anısına fotoğraf çektirirken gazeteci Mehmet Adil Turgut, eşi emekli Öğretmen Tümay Turgut da davetlilerin tebriklerini kabul ettiler.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden Selay Berfin ve Fatih’in evlilik törenlerine iz bırakan, farkındalık oluşturan gelişme ise; Turgut ve Kara Ailelerinin geceye konuk olan her misafir adına lösemili çocuklar adına Lösev Yaşam Kartları hediye etmesi, nikâh şekeri yerine Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfına bağışta bulunması ve davetiyeleri de TEMA Vakfından temin etmesi konuklar tarafından takdirle karşılandı.

Simav’ın Sesi Gazetesi olarak Turgut ve Kara Ailelerinin evlatları Selay Berfin ve Fatih’e ömür boyu sağlık, başarı ve mutluluklar temenni ederiz.