Menü Kapat

RÜZGÂRIN MADALYALI KIZLARINA BAŞARI SÜRÜCÜ KURSUNDAN EHLİYET JESTİ

Simav’da atletizm sporunun sevilmesine, bu alanda kendileri gibi atletizme gönül verenlerin artmasına neden olan ilçenin iki ünlü atletizm sporcusu Sıla Ata ve Büşra Güney’e en güzel ve en önemli sponsorluğu şehrin tanınmış motorlu araç sürücü kurslarından Başarı Sürücü Kursu yaptı.

Atletizm alanında ilçe, il, bölge ve Türkiye Şampiyonluklarından sonra Milli takıma kadar yükselen, Türkiye’yi Balkanlarda başarıyla temsil eden hemşerimiz Sıla Ata ve aynı spor alanında yıllarca birlikte mücadele ettiği Büşra Güney ehliyet sahibi olacak.

Bu konuda iki ünlü sporcuyu Başarı Sürücü Kursu’na davet eden Kursun kurucusu Resmi Arık, Sıla Ata ve Büşra Güney’i koşarak geride bıraktıkları yollarda başarılı birer araç sürücüsü olarak da görmek istediklerini belirtti.

Kurs merkezinde sporcular ve onların başarılı antrenörü Yıldıray Kaya’yı kutlayan Arık, “Başarı Sürücü Kursu olarak başarılarınızı kutlamak ve destek olmak bizim açımızdan bu şekilde olsun istedik. Umarım kursumuzu ve Milli Eğitim Bakanlığının yapacağı sınavları başarı ile tamamlar, başarılarınıza bir yenisini daha eklemiş olursunuz” dedi.

Sıla Ata ve Büşra Güney de Başarı Sürücü Kursunun kendilerine gösterdikleri yakın ilginin ve sponsorluğun, Simav’ın ülkemizde ve yurt dışında tanınması adına örnek olmasını temenni etti.