Menü Kapat

SİMAV’DA TOGG İZDİHAMI!

Anadolu Kırmızısı, Gemlik Mavisi, Oltu Siyahı, Kula Grisi, Kapadokya Beji ve Pamukkale Beyazı adındaki renklerde ‘Türkiye’nin Otomobili’ olarak üretilmeye başlanan TOGG’un tanıtımı yurt genelinde seçim öncesi devam ederken TOGG Simav’a da geldi.

Yıllar öncesinin ilk yerli otomobili olarak adlandırılan, son örneği Eskişehir’de sergilenen ‘Devrim’ adlı dikiz aynasız talihsiz otomobillerden sonra Türkiye’nin yerli otomobili olarak adlandırılan TOGG, toplamda 5 modeli olarak üretimi hedeflenmişti. C-Segment SUV, TOGG T10S C-segment Sedan, TOGG T8CX C-segment Xcoupe, TOGG T8X B-segment SUV ve TOGG 10V C-segment MPV adlarındaki modellerin Türkiye yollarında yolculuklarına başlaması öncesinde Türk halkına tanıtımı nedeniyle eş zamanlı olarak şehirler ve ilçelerinde tanıtımına başlanan TOGG, önceki gün Simav’da yaklaşık 4 bin dolayında vatandaş tarafından incelendi, görüldü.

Önce Eynal Kaplıcalarına getirilen, burada Belediye Başkanı Fatih Kalay, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kulat ve AK Parti Milletvekili Adayı Av. Adil Biçer ve partinin ileri gelenleri tarafından incelenen TOGG’un Oltu Siyahı rengindeki modeli, daha sonra belediyeden yapılan anonslarla Simav Cumhuriyet Meydanına getirildi.

EN BÜYÜK İLGİ ÇOCUKLARDAN..

Saat 15.00’den sonra Cumhuriyet Meydanını doldurmaya başlayan binlerce meraklı vatandaş, öğrenci ve çocuklar saat 16:15’den sonra Kışla Caddesini de dolduran vatandaşlarla Cumhuriyet Meydanına görkemli bir giriş yaparken, izdiham nedeniyle yetkililer ve vatandaşlar ne tam olarak aracı inceleyebildiler ne de Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi ülkemizin yerli otomobili TOGG ile hatıra fotoğrafı çektirebildiler.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kulat’ın yaptığı açıklamalar ve Belediye Zabıtasının tüm uyarılarına rağmen TOGG istenen bir tanıtım yapılamadan yaklaşık 40 dakika sonra bir başka şehirde tanıtım yapılması için alandan götürüldü.