Menü Kapat

SİMAV’DA TUĞÇE KANDEMİR RÜZGARI ESTİ

Simav Belediyesinin öncülüğünde gerçekleştirilen 89. Simav Turizm ve Ticaret Panayırında ücretsiz açık hava konserleri Tuğçe Kandemir konseri ile son buldu.

Panayırın üçüncü günü Mustafa Ceceli konseriyle başlayan açık hava konserleri, geçtiğimiz Çarşamba günü Mavi Gri konseri ve Cuma günü ise Tuğçe Kandemir konseriyle devam etti.

Simav’da sahne alan sevilen sanatçı Tuğçe Kandemir’in, konser alanının tıklım tıklım dolu olduğu gecede, seslendirdiği tüm parçalara dinleyiciler de eşlik etti. Simav panayır alanında hayranlarıyla buluşan Tuğçe Kandemir, kulakların pasını silen performansı ile Simavlı dinleyicilerine keyifli anlar yaşattı.

Geçtiğimiz Cuma akşamı Simavlı vatandaşlarla buluşan ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir, şarkılarıyla dinleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir Simavlıların gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle panayırın ve konserin düzenlenmesinde emeği geçen başta Simav Belediye Başkanı Adil Biçer olmak üzere tüm ekibe teşekkürlerini iletti.

Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, 89. Simav Turizm ve Ticaret Panayırında bir rekora imza atılarak panayırın Cuma gününe kadar 300 bini aşkın kişi tarafından ziyaret edildiğini ve son güne kadar bu rakamın daha da artacağını söyledi. Başkan Biçer daha sonra konser alanını dolduran binlerce müziksevere unutulmaz bir akşam yaşatan sanatçı Tuğçe Kandemir’e çiçek ve günün anısına hediye paketi takdim etti.

Konserin son bölümünde sanatçı Tuğçe Kandemir, kendisini dinlemeye gelen hayranlarına davul şov yaparak halay çekti.