Menü Kapat

SİMAV’DA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!

Simav’da Polis Ekiplerince bir araçta yapılan aramada, araç içerisinde polis kanalı açık olduğu görülen bir adet telsiz, çalılıklara atılan poşet içerisinde 1 adet uyuşturucu hap ve 1 içimlik esrar maddesi, ayrıca şahısların içtiği teneke bira içinde sarılmış halde bulunan 1 içimlik esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Simav Yeşilköy mevkiinde bulunan Polis Ormanında şüpheli 3 araç olduğu tespit edildi ve araç sahipleri R.O., S.Ç. ve İ.Y isimli şahıslar polis ekiplerinin başarılı operasyonu ile yakalandı.

Şahıslardan R.O.’nun aracında ön koltuk üzerinde polis kanalı açık olduğu görülen bir adet telsiz ele geçirilmiş, yine R.O. isimli şahsın polis ekiplerinin yaklaştığı sırada çalılıklara attığı poşet içerinde 1 adet uyuşturucu hap ve 1 içimlik esrar maddesi ele geçirilmiş, ayrıca şahısların içtikleri teneke bira içerisinde sarılmış halde bulunan 1 içimlik esrar maddesi ele geçirildiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Simav Cumhuriyet Savcısının talimatı ile yakalanan 3 şahsın kan ve kıl örnekleri alınarak tahkikata başlanıldığı bildirildi.