Menü Kapat

SİMAV’IN EN ÖZEL NİKÂH TÖRENİ

Simav Belediyesi engelli kadrosundan emekli olan ve Simav’ın Dikensiz Gülleri Koruma ve Yaşatma Derneğinin ünlü üyelerinden işitme engelli Birol Yıldırım eşi Emine Yıldırım ile birlikte sessiz dünyalarında bu kez oğulları Taha Yıldırım’ın evliliği ile her anne ve baba için en önemli mutluluğu yaşadılar.

Oğulları Taha’nın Bedia-Halil Öztürk Ailesinin kızları Büşra Öztürk ile gerçekleşen evliliklerinin ilk töreni olan Nikâh Töreni ise iki aile arasında mütevazı bir törenle Simav Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti. Simav Belediye Başkanı Adil Biçer’in bizzat kendisinin yerine getirdiği nikah akdinin ardından çiftleri kutlayan başkan Biçer, “Simav’ımızın en özel ailelerinden olup belediyemiz için de önem taşıyan Yıldırım Ailesinin Öztürk Ailesi ile kurduğu aile bağını resmiyete kavuşturmaktan ben de çok mutluyum. Burada yaşanan mutluluğun genç çift ve aileleri için ömür boyu sağlık ve mutluluk içinde sürmesini temenni ederim. Hayırlı Uğurlu olsun” dedi.

Nikâh işlemi sonrasında ise genç çiftler Büşra-Taha Yıldırım ile Yıldırım ve Öztürk Ailelerini izleyenler tebrik ederken 2 Eylül Cuma günü Eynal Kaplıcaları Firuze Düğün Salonunda yapılacak olan Düğün Törenlerine herkesi davet ettiler.