Menü Kapat

SİMAV’IN ENGELSİZ PARK VE GÜNDÜZ YAŞAM MERKEZİNDE SON İNCELEMELER

Simav Belediye Başkanı Adil Biçer’in talimatları doğrultusunda projesi hazırlanan, hazırlanan projenin de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kütahya İl Özel İdaresince hayata geçirilmesi için düğmeye basılan Simav’ın Engelsiz Park ve Gündüz Yaşam Merkezinde son çalışmalar hızla devam ediyor.

Bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Simav’a gelen Kütahya Valisi Ali Çelik’in de Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Belediye Başkanı Adil Biçer ve bir çok ilgiliyle birlikte incelemede bulunduğu Simav Engelsiz Park ve Gündüz Yaşam Merkezi, 2011 Simav Depreminde hasar gören Gülizar Eren İlkokulunun yıkılarak ortadan kaldırıldığı alanda yapılıyor.

Simav Engelsiz Park ve Gündüz Yaşam Merkezi yapımını yerinde inceleyen hem Belediye başkanı Adil Biçer’den, Aile ve sosyal Hizmetlere bağlı yetkililerden bilgi alan Vali Çelik, bu tür sosyal hizmet tesislerinin tez zamanda tamamlanıp yararlanacak vatandaşların hizmetine sunulmasını önemsediğini bildirdi.

Belediye Başkanı Adil Biçer ise bölgede tek olan projenin yapımında önemli destekleri olduğunu hatırlattığı Vali Çelik’e teşekkür etti.