Menü Kapat

SİMAV’IN TEK BEBEK SPA MERKEZİ AÇILDI

Simavdaki tek Bebek Spa Merkezi olan Hazal BabySpa, Fatih Mahallesi Mustafa Irmak Caddesinde hizmete girdi.

İlçenin tek Bebek Spa Merkezi olma özelliğini taşıyan Hazal BabySpa Merkezi’nde, 0-36 aylık göbek bağı düşmüş tüm bebeklerin faydalanabileceği, yüzme ve bebek masajı hizmetleri veriliyor. Bebek Spa Merkezinde, 0-36 aylık olan bebekler 45 dakika suyun içinde yüzüyor ve bebeklere 15 dakika masaj yapılıyor.

Bebek Spa Merkezi hakkında bilgi veren aynı zamanda güzellik uzmanı olan Gülhan Elçin şunları söyledi: “Bebek Spa, diğer adıyla bebek masajı bebeğin vücuduna uygulanan rahatlatıcı bir masaj türüdür. Merkezimizde bebeklerin hassas ciltlerine özel olarak üretilen doğal içerikli yağlar ile yapılan bu masaj, bebeklerin duygusal ve fiziksel gelişimine katkıda bulunur ve uyku problemleri, gaz problemleri gibi birçok alanda pozitif bir etkiye sahiptir. Masaj bebeğin stresini azaltarak rahat uyumasını sağlamaktadır. Masajın bebeklerdeki birçok problemi ortadan kaldırıyor olmasından dolayı doktorlar, düzenli olarak bebeklere masaj yapılması gerektiğini önermektedir.”

Simav için Bebek Spa Merkezinin gerekli hale geldiğini, ilçede yaşayan ebeveynlerin bu hizmet için şehir dışına çıkmak zorunda kaldığını, günümüzde Bebek Spa Merkezlerinin bebeklerin gelişimi için önemli bir etken haline geldiğini söyleyen Hazal BabySpa Merkezi İşyeri sahibi Gülhan Elçin, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bebeğiniz için fiziksel bir terapi niteliği taşıyan masaj, bebeğinizin kendisini güvende hissetmesini ve anneye olan duygularının güçlenmesini sağlayan önemli bir fiziksel aktivitedir. Bu aktiviteyi keyifli ve özel bir ortamda bebeğinize yaşatmak isterseniz Hazal BabySpa Merkezimizde sizi ve bebeğinizi bekliyor olacağız” dedi.