Menü Kapat

Simav’ın ve Kütahya’nın beklediği gerçek oldu.. AV. ADİL BİÇER AK PARTİDEN BİRİNCİ SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI

Türkiye 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine gidecek. Yapılacak seçimler ülkenin birinci günde-mi haline gelirken, kimlerin aday gösterileceği büyük bir merak konusu olurken Simav kamuoyunda ise hangi partiden olursa olsun seçilebilecek bir sırada kimin yer alacağı tartışılıyordu. Bu merak ve beklenti önceki gün sona erdi. Beklendiği gibi AK Parti Milletvekili Aday Adayı Av. Adil Biçer, 5 milletvekili kontenjanı bulunan Kütahya’dan birinci sıra milletvekili adayı gösterildi.

AK Parti Birinci Sıra Milletvekili Adayı gösterilen Adil Biçer ile sıcağı sıcağına Simav’ın Sesi Gazetesi olarak telefonla görüşerek duygu ve düşüncelerini aldık. Eski Simav Belediye Başkanı, yeni AK Parti Kütahya Milletvekili Adayı Av. Adil Biçer şu ifadelerde bulundu; “Cumhurbaşkanımız ve partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 28. Dönem Kütahya Milletvekili Aday Listemiz belirlenmiştir.

AK Parti Kütahya 1. Sıra Milletvekili Adaylığı görevini şahsıma layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm teşkilat büyüklerime teşekkür ediyorum. AK Parti saflarında Kütahya’mıza hizmet etmiş mevcut ve önceki dönem tüm milletvekillerimize, sürece sağladıkları olumlu katkılardan dolayı tüm aday adayı arkadaşlarıma, desteklerinden dolayı ana kademe, kadın ve gençlik kolları ile il, ilçe ve tüm belde teşkilatlarımıza, belediye başkanlarımıza, Belediye ve İl Genel Meclisi başkan ve üyelerimize, hülasa tüm gönüldaşlarımıza yürekten teşekkür ediyor, listemizin ve seçimlerin Kütahya’mıza, Simav’a, diğer tüm ilçelerimize ve Türkiye’mize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Daha sonra görüştüğümüz Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay da beklentilerinin gerçekleşmesinden Simav halkı ve Simav Belediyesi adına mutlu olduğunu ifade ederek, “Sorumluluğumuz artarken gücümüz de arttı” dedi.

AK Parti Simav İlçe Başkanı Ecz. Ahmet Kulat ise; “Sayın eski belediye başkanımız Adil Biçer’in Simav’ın ve tüm Kütahya’nın birinci sıra milletvekili adayı olması elbette beni de sevindirmiştir. Bu mutluluğu bizlere ve halkımıza yaşatan tüm parti büyüklerimize yürekten teşekkür ediyorum. Artık Simav’ın ‘Milletvekilsizliği’ sona erecektir. Hayırlı uğurlu olsun” ifadesinde bulundu.