Menü Kapat

SİMAV’IN YENİ KAYMAKAMI KARALOĞLU: “SİMAV’IN DEĞERLERİNE DEĞERLER KATMAYA GELDİM”

2019 yılından günümüze Elazığ iline bağlı Kovancılar ilçesinin kaymakamı olarak görev yaparken içinde bulunduğumuz ayda Simav Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Bünyamin Karaloğlu, Simav’a tercihen isteyerek geldiğini bildirdi.

Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Mehmet Faruk Yalçın ve Genel yayın yönetmeni Mustafa Arıgümüş’ü makamında kabul eden kaymakam Karaloğlu, Kütahya’ya yabancı olmadığını, 2015-2017 yılları arasında Domaniç Kaymakamı görevinde bulunurken Simav’a ziyaretler yaptığını hatırlattı.

Simav’ın yer altı ve yer üstü zenginlikleri bulunan bir ilçe olması yanı sıra tarımdan hayvancılığa, termal turizmden doğa turizmine ve eğitim şehri olmasına kadar bir dizi değerlere sahip olduğunu kaydeden kaymakam Karaloğlu,  “Bu ilçenin kaymakamı olarak Simav’ın sahip olduğu değerlere yeni değerler katmanın mücadelesini vermek benim asli görevim olacaktır” dedi.

Gazete ve habercilik alanında her zaman pozitif habercilikten yana olup, halkın da güzel ve gerçek habere ihtiyaç duyduğunu sözlerine ekleyen kaymakam Karaloğlu, “Halkımızın gözü, kulağı ve dili olarak ilçemizde görev yapan Simav’ın Sesi Gazetesi ve çalışanlarının makamımıza ve şahsıma yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederim” ifadesinde bulundu.

Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu kimdir?

1987 yılında Rize’ de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Rize’ de tamamladı. 2009 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. Aynı yıl dil eğitimi için Amerika Birleşik Devletleri’ ne gitti. Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişliğinde bir süre çalıştıktan sonra 2011 yılında Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etti. Çeşitli Kaymakamlık stajlarını tamamladıktan sonra Balıkesir-İvrindi, Balıkesir – Balya ve Bursa-Keles ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. İngiltere University of Sheffield’ da 1 yıl süre ile yabancı dil eğitimi aldı. Kaymakamlık kursunu başarı ile tamamladıktan sonra sırasıyla; 2015-2017 yılları arasında Kütahya-Domaniç, 2017-2019 yılları arasında Bingöl–Yedisu, 2019-2022 yılları arasında da Elazığ-Kovancılar kaymakamlığı görevlerinde bulundu. İyi derecede İngilizce bilen Kaymakam Bünyamin Karaloğlu, Matematik Öğretmeni Hilal Karaloğlu ile evli olup 1 kız çocuk babasıdır.