Menü Kapat

VALİ ÇELİK DAĞARDI KÖYLERİNE YAPTIĞI İNCELEMEDE TÜRK BAYRAKLARIYLA KARŞILANDI

Balıkesir Erdek’te serinlemek için denize giren Eğirler Köyünden yıllık iznini kullanan Piyade Sözleşmeli Er Abdullah Karaca ve kuzeni İsmail Karaca’nın denizde boğulmaları ve sonrasında gerçekleşen cenaze törenleri için Simav’ın Eğirler Köyüne gelen Kütahya Valisi Ali Çelik, Simav’ın kırsal bölgesi olarak adlandırılan Dağardı yöresindeki Sudöşeği, Aşağıdolaylar ve Gılmanlar köylerinde incelemelerde bulundu, yöre muhtarlarıyla bir araya geldi.

Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Kırbaç, Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Koyak, İl Genel Meclisinin Simavlı üyelerinden Ali Osman Ergün ve İbrahim Karataş ile AK Parti Simav İlçe Başkanı Ahmet Kulat’ın bir bölümünde yer aldığı Vali Ali Çelik’in ziyaret ve incelemelerinde bölge halkı her zamanki gibi Vali Çelik’i sıcak bir şekilde karşıladı.

Simav’a bağlı Sudöşeği Köyünde bulunan Simav Orman İşletmesi İlk Müdahale İstasyonunda bölgedeki 38 köyün muhtarlarıyla ve köy sakinleriyle bir araya gelen Vali Ali Çelik, muhtarların ve vatandaşların talepleri dinledi. Köylerin ihtiyaçlarını dinleyip çözüm önerilerini köy muhtarları ve vatandaşlarla istişare eden Vali Çelik, devletin imkanları dahilinde gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Vali Ali Çelik’in Sudöşeği köyünün gençleri ve çocukları, Vali Ali Çelik’i ellerinde Türk bayraklarıyla karşılarken çocuklarla ve gençlerle bir süre sohbet eden Vali Ali Çelik, daha sonra köyün yaşlı kadınlarıyla da bir araya geldi. Onların da taleplerini ve önerilerini dinledi. Misafirperverlikleri için iki köyün sakinlerine ve muhtarlarına teşekkür eden Vali Çelik, “Köylerimizde çok büyük eksiklerimiz yok. İletilen ihtiyaç ve talepleri de Devletimizin imkanları dahilinde el birliğiyle yerine getirme gayretinde olacağız” dedi. Vali Çelik, misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara ve muhtarlara teşekkür etti.

Bölgedeki Simav programını Gılmanlar Köyü ile sürdüren Vali Çelik, köyde yapımı tamamlanan basketbol sahası ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi, bilgiler aldı. Vali Çelik, incelemelerinin ardından Gılmanlar köyü halkının da talep ve önerilerini dinledi. Vali Çelik’e yöre muhtarları tarafından hazırlanan Dağardı Gençlik ve Spor Kulübü’ne ait üzerinde ‘Ali Çelik’ yazan 43 numaralı forma Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Kulat tarafından takdim edildi.