Menü Kapat

VALi ÇELiK SiMSAN’DA

Simav’ın üretim ve istihdam dünyasına önemli kazanımlar sağlayacak olan SİMSAN Yapı Kooperatifi, geleceğe emin adımlarla yürürken, günümüzde üretim yapan küçük sanayi işletmelerini bir merkezde ve bir çatı altında toplayacak olması, Simav’ın sanayileşme yolunda yıllardır özlemi çekilen bir hayalin de gerçekleşmesi olacak.

Yaklaşık 2 yıldır zemin ve inşaat çalışmaları devam eden SİMSAN’a bir dizi açılış ve inceleme için Simav’a gelen Kütahya Valisi Ali Çelik, her şeye rağmen hızla yapılaşmayı sürdüren yapı kooperatif ortaklarını kutladı.

Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve aynı zamanda SİMSAN ortaklarından Şeref, İsmet Kazcıoğlu’ndan Kaymakam Bünyamin Karaloğlu ve Belediye Başkanı Adil Biçer ile bazı belde belediye başkanları ve kooperatif üyelerini bilgilendirmenin bir bölümü ise SİMSAN Başkanı iş insanı Sedat Seçkin tarafından yapıldı.

Simsan’da yapılaşmalarının tamamlanması ve bütün yatırımcı iş insanın üretime başlamasıyla önceki yerlerinde üretimi sürdüren iş insanları yeni yerde 1500 dolayında yeni bir istihdama daha kapı aralayacaklar.