Menü Kapat

ZABITA HAFTASINA PASTALI KUTLAMA

Simav Belediye Başkanlığının 10 ayrı birim müdürlüğünden birisi olan Zabıta Müdürlüğü bünyesindeki personeller Zabıta Teşkilatı’nın 196. Kuruluş Yıldönümünü Belediye Başkanı Adil Biçer’in makamında başkan Biçer ile birlikte kutladı.

Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez ve Zabıta Müdürü Mehmet Parlak ile birçok zabıta memurunun katıldığı kutlamada başkan Adil Biçer’e çiçek takdim edilirken günün anısına hazırlanan pasta kesimi gerçekleştirildi.

Kutlamayla ilgili olarak gazetemize konuşan Belediye Başkanı Biçer, “Yurdumuzda halkın sağlığı, şehirlerin düzeni için en önemli birim olan Zabıta, günümüzde sürekli değişen mevzuatlara bağlı olarak görevini başarıyla sürdürmektedir. Zabıta Teşkilatının kuruluşunun bir hafta olarak kutlandığı bu günlerde her türlü etkinliğimizin ve halka hizmet sunumumuzun tam göbeğinde yer alan zabıta çalışanlarımızın tamamını yürekten kutluyor, onlara zor görevlerinde başarılar diliyor, Zabıtalarımızın görevlerini yerine getirmek için gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca başta Simav Belediyesi Zabıtalarımız olmak üzere ülkemizde görev yapan tüm zabıtaların Zabıta Haftasını kutluyorum” dedi.