Son yapılan yerel seçimlerin üzerinden 9 ay geçmesine rağmen beldesine ilk kez belediye başkanı seçilen Simav’a bağlı Akdağ beldesinin MHP’li Belediye Başkanı Fethi Özel, bu kez insani hizmet adına yeni bir projeye daha imza atıyor.
VATANDAŞLARIMIZIN ÇİLESİNİ BİTİRECEĞİZ..
Simav Devlet Hastanesi dışında Kütahya Şehir Hastanesi ve Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden tetkik, muayene ve tedavi için randevu alan vatandaşların Kütahya’ya ulaşımlarına yeni bir kolaylık getirdiklerini söyleyen Akdağ Belediye Başkanı Fethi Özel,
“Tedavi olmak için önce ilk adım olarak Kütahya’daki hastanelerden randevu alan vatandaşlarımız ikinci bir adımla Simav’a geliyorlar. Daha sonra kendileri için uygun saatte otobüslerle Kütahya’ya giderek randevularına yetişmeye çalışıyorlar. Her şey yolunda giderse yine önce Simav’a ondan sonra da beldesine, köyüne dönüyorlar. Akdağ Belediyesi olarak bizler vatandaşlarımızın bu uzun yıllara dayalı çilesine son vermeyi kararlaştırdık. Bununla ilgili olarak Belediye Encümenimizden de yetki aldık” dedi.
7.30 GİDİŞ – 17.00 DÖNÜŞ..
Sağlık hizmeti almak için randevusu olan vatandaşların her ayın belirlenecek bir gününde Kütahya’daki hastanelere ücretsiz olarak götürülüp getirileceğini kaydeden Başkan Özel, “Akdağ beldemizin Kınık, Savcılar ve Cevizlik mahallelerinden, Efir, Boğazköy ve Örenli köylerinden hastane randevusunu aynı gün için alan ve Belediyemize kayıtlarını yaptıran vatandaşlarımızı Belediye hizmet binamızın önünden saat 07.30’da alıp, Kütahya’dan da saat 17.00’de dönüş gerçekleştirerek belediyemizin önüne kadar geri getireceğiz. Bunda en önemli unsur söz konusu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın mümkün olduğunca aynı güne randevu alıp belediyemize kayıt yaptırmalarıdır” ifadesinde bulundu.
ÜCRETSİZ HİZMETİMİZLE REKABET DEĞİL, İNSANİ HİZMET YAPACAĞIZ..
Verecekleri hizmetin tamamen ücretsiz ve insani hizmet odaklı olduğunu bir kez daha ifade eden başkan Özel, “Hiçbir firma ve şirketle rekabete girmiyoruz. Sadece yeni sahip olduğumuz 40 kişilik otobüsümüzün halka hizmet adına vatandaşlarımızdan da gelen talepler doğrultusunda vatandaşlarımızın zahmetsiz bir şekilde Kütahya’daki hastanelere gidip gelmesine yardımcı oluyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.