Menü Kapat

SICAKLIKLAR ARTTI VANTİLATÖR SATIŞLARI PATLADI

Hava Sıcaklığının 35 dereceyi aştığı Simav’da vantilatör satışları hız kazandı. Simav’da son dönemlerde artan sıcaklıklar vantilatör satışlarını artırdı. Sıcak hava ile baş edemeyen Simavlılar serinlemenin yollarını arıyor.

Simav’da kavurucu sıcakların etkisini göstermesi ile birlikte özellikle vantilatörlere çok yoğun bir talep olduğunu belirten esnaf, ekonomik yollarla serinlemek isteyen vatandaşların, klimaya göre daha uygun fiyatlı olan vantilatörlere yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

Simav’da Kışla Caddesinde bulunan Sadık Ticaret işyeri sahibi Sadık Taşpınar, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte vantilatör taleplerinin yoğunlaştığını söyledi. Fiyatların 600 TL ile 7000 TL arasında değiştiğini ifade eden Taşpınar, “Vantilatör gruplarında yoğun talep var. Sıcaklar devam ettikçe biz de satış yapmayı umut ediyoruz. İnsanlarımız daha uygun fiyatlı serinleme yöntemlerine başvuruyor. Bunların en başında gelen vantilatör ürünleri de yoğun ilgi görüyor” dedi.

Sadık Ticaret Beyaz Eşya satıcısı Sadık Taşpınar, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle vatandaşların vantilatöre büyük ilgi gösterdiğini belirtti. Hava sıcaklıklarının artmasıyla vantilatör satışlarında artış olduğunu anlatan Taşpınar, “Vantilatör satışlarımız hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte arttı. Satışlardan memnunuz. Masa üstü vantilatörler 600 TL ile 1100 TL arasında, ayaklı vantilatörler 1300 TL ile 2200 TL arasında, duvar tipi vantilatörler 4500 TL, kule tipi vantilatörler ise 7000 TL olarak satışa sunuluyor” dedi.