Menü Kapat

BAŞKAN BİÇER, ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

12 Eylül Pazartesi günü başlayan 2022-2023 eğitim ve öğretim döneminde Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm eğitim kurumlarında eğitim müfredatı aksatılmadan sürdürülüyor. Simav Belediye Başkanı Adil Biçer de geleneksel hale getirdiği ilkokulların birinci sınıflarını ziyaret turunu başlatarak onlara başarı dileğinde bulunuyor.

Yeni eğitim ve öğretim dönemi Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde devam ederken Belediye Başkanı Adil Biçer ilçe merkezindeki Atatürk İlkokulu ve Yusuf Koyuncuoğlu İlkokulunu ziyaret ederek turuna başlarken bu yıl 1.sınıfa başlayan öğrencilere eğitim setleri hediye etti.

Simav Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizesinde belirli bir program dahilinde başlatılan okul ziyaretlerinde birinci sınıf öğrencilerini sınıflarda ziyaret edip hem onlara hem de öğretmenlerine yeni dönemde başarılar dileyen başkan Biçer, öğrencilerle mini sohbetler yaparak onları eğitim ve öğretim için motive etti.

Yusuf Koyuncuoğlu İlkokulunda olduğu gibi Atatürk İlkokulunda da birinci sınıflara tek tek girerek ziyarette bulunan, öğrencilere eğitim seti dağıtan başkan Biçer, sınıf ziyaretlerinin ardından okulların öğretmenler odasında okul müdürü, müdür yardımcıları ve öğretmenlerle bir araya geldi. Onlarla yaptığı sohbetlerde Simav Belediyesinin ‘Okul Dostu Belediye’ olarak bilinmesini isteyen başkan Biçer, “Simav’daki eğitim ve öğretimin her alanında ve her adresinde varız. İlçedeki eğitimin başarısı şehrimizin gelişmesiyle paraleldir” dedi.