Menü Kapat

AK PARTİ’DEN KARATAŞ BÖLGESİNE SEÇİM TURU

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimlerinde AK Parti’den 1.Sıra Kütahya Milletvekili Adayı gösterilen Simav eski belediye başkanı Av. Adil Biçer, AK Parti Simav İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Kurulu toplantısında alınan kararlar ve yapılan programa uygun seçim propaganda çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Simav İlçe Başkanı Ahmet Kulat, partinin kadın ve gençlik kolları yönetici ve üyeleriyle Simav’ın ‘Karataş’ bölgesi olarak adlandırılan Kayaışık’tan Simav’ın Kiraz Cenneti Çakırlar Köyüne, ilçenin en büyük beldelerinden birisi olan Kuşu’dan Küplüceye, Yassıeynihan’a varıncaya kadar bir ziyaret turuna katılan milletvekili adayı Adil Biçer, Simav’ın İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi üyelerinden bazıları, partinin ilçe yöneticileri, Kuşu Belediye Başkanı Feridun Aktay ve köylerin mahalle muhtarları ile birlikte vatandaşlarla bütünleşti, onların isteklerini, dertlerini dinledi.

Seçim gezisinde önemli hatırlatmalarda bulunup AK Parti’nin 21 yıllık icraatlarında belde ve köylerin kazandıklarını, yapılan yatırımları hatırlatarak bu hizmet yarışının daha da devamı için 14 Mayıs Seçimlerine dikkat çeken Av. Adil Biçer, kesintisiz hizmetin ve yatırımların devamı için hem Cumhurbaşkanlığı seçiminde hem de Milletvekilliği seçiminde AK Parti’ye destek verilmesini istedi.

Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay’ın da yer aldığı seçim turunda özellikle ihracat ürünü kirazların yetiştiği başta Çakırlar köyü ile Yaykın köyünün Kiraz-Vişne toplama merkezlerinin kurulması yönünde talepleri olurken bazı köylerde de sulu tarıma yönelik talepler dile getirildi. AK Parti Simav Heyetinin; Çakırlar Köyünden başlayıp Yaykın, Kayaışık, Yassıeynihan, Karapınar, Karacahisar, Küplüce köylerine yaptığı ziyaret Kuşu Beldesinde son buldu.