Menü Kapat

EGE’NİN İLK BEBEK KÜTÜPHANESİ İKİNCİ MEZUNLARINI VERDİ

Simav Belediyesi’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle oluşturduğu Simav Belediyesi Bebek Kütüphanesinin minik mezunları Simav Belediye Başkanı Adil Biçer’in ikinci kez katıldığı Mezuniyet Töreninde diplomalarını aldı.

Simav Belediyesi Kültür Merkezi’nin ikinci katında oluşturulan Bebek Kütüphanesi Çocuk Gelişimci Emine Uçar’ın sorumluluk ve yönetiminde 0-36 aylık 25 minik çocuk diplomalarını Belediye Başkanı Adil Biçer’in elinden aldı.

Mezuniyet törenine katılan Belediye Başkanı Adil Biçer, minik öğrencilerle, aileleriyle kısa sohbetler yaptıktan sonra Katılım Belgesi dağıtımı öncesi, Ege bölgesinin ilk ve tek Bebek Kütüphanesinin oluşumuna önemli destek sunan Kültür ve Turizm Bakanlığı birimlerine ve yöneticilerine, emeği geçenlere teşekkür etti. Biçer yaptığı konuşmasında; “Hepimizin de bildiği gibi sağlıklı nesil yetiştirmenin ilk şartı bebeğimizi tanımak ve onunla yakın ilişkiler oluşturmaktır. Bu konuda anne ve babaya da önemli görevler düşmektedir. Belediye olarak bizler de Çocuk Kütüphanemiz ile anne ve babayla çocuk arasındaki ilişkiyi, duygusal bağların kurulmasına yardımcı olmayı amaçladık. Bizler geleceğe yapılan en iyi ve en hayırlı yatırım olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımıza çeşitli fırsat ve imkânları sunuyor ve sunmaya devam ediyoruz. Mezun olan miniklerimizi ve ailelerini kutluyorum” ifadesinde bulundu.

Katılım Belgeleri ve bazı hediyeler Belediye Başkanı Biçer tarafından takdim edilerek günün anısına fotoğraf çekimleri yapıldı.