Menü Kapat

KAHVECİLER ALİ AKSOY’DAN VAZGEÇMİYOR

Simav’daki 6 esnaf odasında Ocak ayının sonuna doğru başlayan seçimli olağan genel kurul toplantılarının ikincisi olan Simav Kahveciler Odası için yapılan seçimle devam etti. Gerçekleşen esnaf odası seçimlerinde Kahveciler Odası Başkanı Ali Aksoy, güven tazeleyerek kahveci esnaflarının yeniden başkanı oldu.

Genel Kurulda divan başkanlığı görevini yapan KÜTESOB Başkanı İbrahim Yiğit’in açılış konuşması, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda Ali Aksoy yönetimindeki Kahveciler Odasının son 4 yıllık yönetim, denetim kurullarının faaliyet raporları, 4 yıllık hesap raporları ve gelecek 4 yıla ilişkin tahmini çalışma programı okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

BAŞKAN AKSOY ÜCRET ALMADAN GÖREV YAPIYOR..

Genel kurul gündemine ilişkin maddelerin ele alınarak ibra edilmesinin gerçekleştirilmesinin ardından üyelere yönelik kısa bir konuşma yapan KÜTESOB Başkanı İbrahim Yiğit, esnaflar adına Kahveciler Odası Başkanı Ali Aksoy’a teşekkür etti. Başkan Aksoy’un kanunen aylık ücret alabilecekken hiçbir ücret almadan görevini layıkıyla yerine getirdiğini, gün geldiğinde işini bırakıp esnaf arkadaşları için mücadele ettiğini, odasına kayıtlı üyelerin adeta dili, kulağı ve gözü olarak onların sorunlarıyla sürekli ilgilendiğini dile getirdi.

BAŞKAN AKTULUN; “EKONOMİK SIKINTILAR DEVAM EDİYOR”

Yapılan seçimli olağan genel kurul toplantısına onur konuğu olarak katılan Simav Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun da, kısa bir konuşma yaptı. Aktulun konuşmasında, “Simav’ımızın gelişmesine, ilerlemesine en büyük katkıyı sağlayan esnaflarımızdır. Esnaflarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Ekonomik sıkıntıların yaşandığı günümüzde, esnaflarımız zor zamanda üretmeye, tükettirmeye ve iş istihdamı sağlamaya devam ediyor. Seçimde tek aday olarak yeniden seçilen Başkan Ali Aksoy ve ekibini tebrik eder, başarıların devamını dilerim” dedi.

BAŞKAN YİĞİT; “HAYIRLI OLSUN”..

Daha sonra tek adaylı seçimde oy kullanma işlemine geçilmesi için İlçe Seçim Kurulu görevlilerini oy kullanma işine geçilmesini isteyen Yiğit, genel kurulun Simav’a, Kütahya’ya ve ülkemize hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

YÖNETİMDE ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK YOK..

Kahveciler Odası Başkanı Ali Aksoy’un oda yönetim kurulu asıl üyeleri şu isimlerden oluştu; Metin Macit, Sedat Aydemir, Mustafa Gökalp, Mehmet Balaban, Mustafa Yenilmez, Hasan Hüseyin Yücel.

Denetleme kurulu asil üyeler: Mehmet Ekim, Selçuk Çakın ve Tolga Şara isimlerinden oluştu.