Menü Kapat

Simav’da okul yolunda faciaya ramak kaldı

Simav ilçesinde 14 öğrenciyi taşıyan servis kaza yaptı. Kazada ucuz atlatılırken, bölgenin konumu nedeniyle adeta faciadan dönüldü.

43 KM… plakalı öğrenci servisi Hisarbey köyünden aldığı 14 öğrenci ile birlikte Beyce ilk ve ortaokuluna gitmek için yola çıktı.

Simav- Balıkesir yolunda öğrenci servisinin önünde yer alan aracın sola dönmesi üzerine önce araca sonra ise yol kenarında ki kum yığınına çarptı.

112 acil servis ekipleri olay yerine gelerek öğrencilere hemen müdahale ederken, bütün öğrencilerin sağlık kontrollerini yaptıkları öğrenildi.

Hemen hemen tüm öğrencilerde ufak tefek yaralanmaların olduğu öğrenilirken, ciddi bir durumun ise olmadığı gelen bilgiler arasında yer aldı.

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Öğrenci servisinin kaza sırasında kum yığınına çarpış olması büyük bir faciayı da önlemiş oldu. Kazayı gören vatandaşlar duvar yada farklı bir sert alanın olması halinde durumun çok ciddi boyutlara ulaşabileceğini ve ucuz atlatılmasından dolayı çok sevindiklerini belirttiler.

112 EKİPLERİ TEK TEK İLGİLENDİ

Kaza sonrasında 112 acil servis ekiplerinin çocuklarla yakından ilgilenmesi ve tek tek kontrolleri büyük takdir topladı.

Araç şoförlerinde herhangi bir yaralama olmadığı öğrenilirken, Hisarbey köyünde okulun ağır hasarlı olması nedeniyle öğrencilerin taşımalı sistemle Beyce’de ki okula gittikleri öğrenildi.