Menü Kapat

SÖYLENMEYENLERİ SÖYLEYEN VEKİL

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kütahya’daki tek vekili olan ve partisine 2 dönemdir hizmet veren Ahmet Erbaş, söylenmeyenleri, söylenemeyenleri söyleyen, halkın gözü kulağı ve dili olmayı sürdüren vekil olarak büyük ilgi görüyor.

Yerel seçimler öncesi sorumluluk alanı olan Kütahya ve ilçelerine ziyaretlerde bulunurken Simav’da MHP Belediye Başkanı Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Kübra Tekel Aktulun’un hizmetinde olacak Seçim Bürosu açılışı için ilçeye gelen MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, Simav’ın tarihi Nasuhağa Camisinde partilileriyle birlikte kıldığı Cuma namazının sonrasında etrafını dolduran vatandaşlarla özlem giderdi, Simav için yapmayı sürdürdüğü güncel çalışmalarını anlattı.

SİMAV’IN SESİ’NE ZİYARET..

Daha sonra MHP İlçe Başkanı Bayram Yılmaz, partinin ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı adayı Aktulun, belde belediye başkanı adayları, belediye meclis ve il genel meclis adaylarıyla Simav’ın Sesi Gazetesini ziyaret eden milletvekili Erbaş, gazetenin haber editörü Mustafa Arıgümüş, gazetenin yazı işleri müdürü Mehmet Faruk Yalçın ve gazetenin diğer çalışanlarıyla görüştü.

EYNAL’DA JEOTERMAL ENERJİ BOŞA AKIYOR!

Simav Eynal Kaplıcalarında Simav Çayına akıtılan jeotermal kaynağı suyun boşa akıtılmasına gönlünün razı olmadığını belirten Erbaş, “Kısa bir süre önce TBMM kürsüsünden Kütahya ve ilçelerinin giderilmesi gereken sorunlarını anlatırken, Türkiye ekonomisine milyarlarca dolar kazandıran Kütahya’ya devlet desteğinin yetersiz olduğundan söz ettim. Bunun yanında Türkiye’nin tarımsal alanda örtü altı tarım olarak adlandırılan seracılığın Simav’da jeotermal enerji kullanılarak yapılmasını daha büyük ölçüde hayata geçirecek organize sera bölgesi için iktidar yetkilileri ise jeotermal enerji potansiyelinin öğrenme çabasındadır. Burada önemli olan; mevcut enerjiyi en iyi şekilde kullanmak, kaplıca bölgesi ve organize sera bölgesine R-enjekte kuyular açmaktır. En azından bir tane olsun R-enjekte kuyusu açılmalıdır” dedi.

SİMAV’A KADIN ELİ DEĞMELİ..

31 Mart 2024 günü yapılacak yerel seçimler için bölgede açıklanan tüm MHP’li belediye başkanı adaylarının başarılı hizmetler vereceğine kefil olduğunu, özellikle tarihi Simav Belediyesine ilk kez bir kadın başkanın gelmesi için şehrin kadınlarının da tam destek vererek Kübra Tekel Aktulun’un Simav’a kadın eli olarak değmesini arzuladığını açıkça belirten milletvekili Erbaş, “Kadının değdiği her şey güzeldir. Kadının olduğu yerde sorun değil güzellik, dayanışma, çalışma, yardımlaşma ve umut olur. Onun için temiz ve yaşanır bir Simav’ı hak eden bu şehrin insanlarını Kübra Tekel Aktulun’a destek vermesini yürekten istiyorum” açıklamasında bulundu,.