Menü Kapat

6 ŞUBAT DEPREMiNDE AFET BÖLGESİNE DESTEK VEREN MUHTARLARA TEŞEKKÜR BELGESİ

Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, geçtiğimiz 6 Şubat tarihinde yaşanan ve 11 ili etkileyen deprem bölgesindeki depremzedelere  Simav , belde ve köylerden verilen desteklerden dolayı mahalle ve köy muhtarlarına teşekkür belgesi takdim etti.

Ülkemizde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen, 11 ilimizi etkileyen 6 Şubat deprem felaketinin ilk gününden itibaren afet bölgesine her türlü maddi ve manevi yardımda bulunan Simav’ın mahalle ve köy muhtarları Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu tarafından teşekkür belgesiyle onurlandırıldı.

Simav Eynal Kaplıcaları Firuze Düğün Salonunda yapılan Simav Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) 2023 yılı Faaliyet Dönemi Mütevelli Heyetine muhtar temsilciliklerinin seçiminde muhtarlarla bir araya gelen Kaymakam Bünyamin Karaloğlu, ilçenin 119 muhtarı arasından temsilen 11 köy muhtarına teşekkür belgesi sundu.

YARALAR SARDIK..

Düzenlenen yemekli toplantıda muhtarlara seslenen Kaymakam Karaloğlu, “Bizler depremin sabahında bakanlığımız tarafından görevlendirilerek Adıyaman’a gittik. Bizler oraya gittiğimizde büyük bir güç ve kudretle sizlerin desteğiyle orada yaraları sardık ve sarmaya da devletimiz devam etmektedir. Her bir muhtarıma hem o dönemde hem de sonrasında vermiş olduğu destekler-den, yaptığınız iyiliklerden, göstermiş olduğunuz çabalardan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Karaloğlu, Simav muhtarlarından; Aksaz Köyü Muhtarı Mehmet Koç’a, Güzelyurt Muhtarı Kamil Kaya’ya, Hacı Hüseyin Efendi Köyü Muhtarı Şeref Dağ’a, Kayalıdere Muhtarı İsmail Erdil’e, Kayaışık Muhtarı Gürcan Arslan’a, Kestel Muhtarı Osman Yeşilyurt’a, Kiçir Muhtarı Rauf Buhan’a, Kızılcık Muhtarı Eyüp Karaaslan’a, Pulluca Muhtarı Ayhan Dinçer’e, Sudöşeği Muhtarı Sefer Vural’a ve Şenköy Muhtarı İsmail Barındık’a teşekkür belgelerini takdim etti.

Program günün anısına çekilen toplu fotoğrafla son buldu.