Menü Kapat

65 YILDIR TEŞEKKÜR İÇİN GELEN TEK VEKİL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen genel seçimlerin ardından bu kez Kütahya’nın ilçe ve köylerini teşekkür etmek için geziyor.

MHP Teşkilatı ve milletvekili adayları ile köy köy gezerek, vatandaşlara teşekkür eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Pazarlar ilçesine bağlı AKŞİNİK köyünü ziyaret etti.

İLK DEFA BİR VEKİL SEÇİM SONRASI GELDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AKŞİNİK Köyü sakinlerinden 65 yaşındaki Şerif GİRGİN ; “ Ben altmış beş yıldır bu köyde yaşıyorum. Köyümü hi terk etmedim. Benim köyüme seçim zamanı vekiller oy istemek için gelir. Bir vekilin seçim sonrası gelerek teşekkür ettiğini ilk defa görüyorum. Bu beni çok duygulandırdı ve memnun etti. Kendisinden Allah razı olsun. Bu bir vekilin bize vermiş olduğu değerdir. Çok teşekkür ediyorum.”dedi.

VEKİLİME KÖYÜM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın, AKŞİNİK Köyüne yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren AKŞİNİK Köyü Muhtarı İsa Benli  ; “ MHP Kütahya Milletvekili Sayın Ahmet Erbaş, her zaman köyümüzün sorunu olsa yanımızda olmuştur. Seçim sonrası da köyümüze gelerek bizleri ziyaret etmesi köy halkımızda büyük memnuniyet yaratmıştır. Kendisine köyümüz adına çok teşekkür ediyorum. Tekrar Kütahya Milletvekili seçilen vekilimize görevinde başarılar diliyorum.”dedi.

ZİYARETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Milliyetçi Hareket partisi olarak seçimlerin hemen ardından yeniden çalışmalara başladıklarını ifade eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; “ Seçimlerin ardından ilk ziyaretimizi Gediz Erdoğmuş köyümüze yaptık. Bu ziyaretin ardından ilçelerimize ve köylerimize giderek, bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyor hem de hatırlarını soruyoruz. Ayrıca bu pazar yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakının adayı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini istiyoruz. Bir kez daha 14 Mayıs tarihinde yapılan genel seçimlerinde bizlere desteklerini veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şu da yanlış anlaşılmasın, bizim seçimlerin ardından bize kim oy verdi? Kim vermedi? Bakmıyoruz. 2018 yılından bu güne kadar olduğu gibi herkesin kapısını çalacak, tüm halkımızın hatırını, derdini sormaya devam edeceğiz.” açıklaması yaptı.