Menü Kapat

Ak Parti Simav İlçe Başkanı Kulat: “Bir Hayalimiz Daha Gerçek Oluyor”

Simav’a 50 kilometre uzakta olan ve merkezi Güzelyurt olarak bilinen yaklaşık 40 köyün ‘Dağardı’ olarak adlandırıldığı bölgenin su ihtiyacını giderecek gölet ve karayolu beklentisinden birisi nihayet sona eriyor. Kısacası 50 yıllık beklenti olan gölet için yer teslimi yapıldı.

Bu konuda önemli bir gelişmeyi müjde olarak gazetemize anlatan AK Parti Simav İlçe Başkanı Ahmet Kulat, “Geçtiğimiz yıl ihalesi yapılan Dağardı Göletimizde yüklenici firmaya yer teslimi işlemleri ve orman izinleri tamamlandı” dedi.

DSİ Eskişehir Bölge Müdürlüğünden gelen mühendislerin ve yüklenici firma yetkilileriyle birlikte Dağardı Göletinin yapılacağı bölgede incelemelerde bulunduklarını açıklayan başkan Kulat, “Çok uzun yıllardır bölgede hayali kurulan bir projenin AK Parti olarak hayata geçiriliyor olmasının gururunu bir kez daha yaşıyoruz. Bu projenin hayata geçmesinde emeği olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm siyasi büyüklerimize, bakanlık yetkilerimize, emeği geçen herkese yöremiz ve şehrimiz adına şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.