Menü Kapat

AK PARTİLİ VEKİLLERDEN SİMAV, GEDİZ, HİSARCIK, EMET TURU

2024 Bütçe maratonunun ardından 16 Ocak 2024 tarihine kadar tatile giren TBMM’de milletvekilleri çalışmalarını seçim bölgelerine yöneltirken Kütahya’nın AK Partili Milletvekilleri de Kütahya ilçelerine tura çıktı.

Önceki gün Simav’a gelen AK Parti Kütahya Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Adil Biçer, görevi ve bütçe görüşmeleri nedeniyle bir süredir ayı kaldığı Simav’da eskisi gibi esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Cumhuriyet Caddesi ve Kayacan Çarşısında birçok esnafı iş yerlerinde gerçekleştiren milletvekili Biçer, vatandaşların ve esnafların önerilerini dinlerken onlara da hayırlı işler temennisinde bulundu.

İLÇE TURU..

Daha sonra AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti’nin diğer Kütahya Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir ile buluşarak Gediz ilçesinde ziyaretler gerçekleştiren Biçer, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve Gediz AK Parti İlçe Başkanı Osman Yılmaz ile birlikte Gediz Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Alpino Mobilya’ya da incelemelerde bulundu.

300 çalışanıyla 60 ülkeye mobilya alanında ürün sunarak üretim ve istihdam sağlayan Alpino Mobilya’nın başarısına dikkat çeken Biçer, “Bölgesel bir istihdam sağlayan kuruluşu kutluyorum” dedi.

Daha sonra Kütahya’nın Hisarcık ve Emet ilçelerinde de art arda ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Heyeti, Hisarcık ilçesinde Belediye ve AK Parti İlçe Başkanlığında, Emet ilçesinde ise yine AK Parti İl Başkanı Önsay, Milletvekilleri Bayırcı ve Demir ile birlikte Emet Hisarcık Orta Ölçek-li Sanayi Sitesi alanını ziyaret ederek, Tem-muz ayında faaliyete geçecek olan Porselen fabrikası inşaatını inceledi.