Menü Kapat

ESKİ ADALET BAKANINDAN SİMAV ZİYARETİ

Adalet Eski Bakanlarından günümüz TBMM Başkanvekili ve aynı zamanda Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, inceleme, temel atma ve açılışlar için Simav’a ziyarette bulundu.

Simav’da ilk önce Kaymakam Bünyamin Karaloğlu’nu makamında; TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi AK Parti Milletvekili Av. Adil Biçer ve AK Parti Kütahya Milletvekili TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Mehmet Demir, AK Parti Kütahya İl başkanı Mustafa Önsay, İl Genel Meclisi başkanı Muammer Özcura, AK Parti İlçe başkanı Orhan Akboğa ve

belde belediye başkanlarıyla ziyaret eden TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Simav ile ilgili olarak kaymakam Karaloğlu’ndan bilgi aldı. Bozdağ, Kaymakamlık anı defterine ziyaretle ilgili düşüncelerini yazdıktan sonra ilçedeki ikinci ziyaret makamı olan Simav Belediye Başkanlığına geçti.

BELEDİYE ZİYARETİ..

Belediye Başkanı Fatih Kalay, Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez ve belediyenin birim müdürleri tarafından karşılanan, kendisine bir demet çiçek takdim edilen Bozdağ, başkanlık makamında Belediye Başkanı Kalay’ı dinledi. Kendisinden önce Belediye Başkanı olan Av.Biçer de zaman zaman belediyede başkan Kalay ile birlikte gerçekleştirdikleri çalışmalardan hatırlatmalarda bulundu. Meclis Başkanvekili Bozdağ’ın ziyaret çerçevesinde anı defterine duygu ve düşüncelerini yazmasının ardından ise Belediye Başkanı Kalay tarafından Simav Belediyesine ait Simav Kozmetik şirketinin ürünleri, ayrıca Naht sanatının bir tablo ürünü takdim edildi.

Simav’ın konuğu TBMM Başkanvekili Bozdağ daha sonra Kışla Caddesinde Simav Belediyesince inşaatına başlanan altı kapalı otopark, üstü ‘Hamza Dağ Millet Bahçesi’ yatırımının Temel Atma Törenine katıldı. Simav Müftüsü Hasan Serçe’nin yaptığı dualar eşliğinde gerçekleşen temel atma töreninin ardından Simav Belediyesince son 5 yıl içinde şehre kazandırılan yatırımların toplu açılış töreni Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirildi.

BAŞKAN KALAY’DAN GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ AÇIKLAMASI..

Törenin ilk konuşmacısı olan Belediye Başkanı Fatih Kalay, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensip buyurdukları gibi gönül işi olan belediyecilik hizmetlerimize yılmadan, yorulmadan devam ediyoruz. Gönül Belediyeciliğimizi çok kıymetli destekleriniz sayesinde, dualarda buluşarak gece gündüz demeden mukaddes hizmetlerimizi sunmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sayın Bakanım; Simav’ın çok kıymetli sakinlerinin duygularına tercüman olarak, tüm ilçem adına ilçeme bu hizmet ve yatırımların kazandırılması adına başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Hükümetimiz Kabine Üyesi tüm bakanlarımıza, şahsınızda sizlere, geçmiş dönem Kütahya Valimiz Sayın Ali Çelik ve kıymetli Valimiz Sayın Musa Işın’a, Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Tanıtım Ve Medya Başkanımız İzmir Milletvekilimiz Sayın Hamza Dağ’a, çok değerli ilçe kaymakamımız Sayın Bünyamin Karaloğlu’na, Kütahya İl Başkanım Sayın Mustafa Önsay’a, çok kıymetli Kütahya Millet Vekillerimiz İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ve yol arkadaşım, dava arkadaşım, Simav için heyecanını bizlere sürekli hissettiren her daim yanımızda var olan değerli abim Adil Biçer’e huzurlarınızda teşekkür ediyor, şükranlarımı arz ediyorum” diye konuştu.

KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ BİÇER..

Günün ikinci konuşmacısı olan TBMM başkanlık Divanı Katibi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Av. Adil Biçer Simav’ın isteklerini ve ihtiyaçlarını bildiklerini, 4 yıl belediye başkanlığı yaptığı şehrinin40.belediye başkanı olarak hizmet sevdasıyla çalıştığını söyledi.

Halkın büyük desteğiyle seçilmesinde söz verdiği hizmet ve yatırımların yer aldığı kitapçıktaki tüm yazılanların fazlasıyla gerçekleştirerek vatandaşa hizmet olarak yansıdığına dikkat çeken Biçer, “Yaşadığımız pandemi, ekonomik kriz ve depreme rağmen belediyemizin önündeki borç yükünden kısa sürede kurtulduğumuz gibi birçok il ve ilçede olmayan yatırımları Simav’a kazandırdık. Bugün çeşitli nedenlerle açılışlarını gerçekleştiremediğimiz yatırımları sembolik de alsa törenle hizmete bir kez daha sunuyoruz” diye konuştu.

ERDOĞAN’IN ARDINDAKİ GÜÇ, TÜRK MİLLETİDİR..

Günün onur konuğu olan Adalet Eski Bakanlarından günümüz TBMM Başkanvekili ve aynı zamanda Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, konuşmasında ise AK Parti’nin 21 yıllık iktidar sürecini, Türk Milletinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bağlılığını, Erdoğan’ın bir lider olarak dünya liderlerine karşı her zaman dik duruş sergilemesini, art arda kazanılan seçimlerle Erdoğan’ın arkasındaki gücün Türk milleti olduğunu ve ardından da 7 Ekim’den bu yana katil İsrail’in İsrail’de sürdürdüğü soykırım ve vahşete, batı ülkelerinin adeta 3 maymunu oynarcasına sessizliğe gömülmesine dikkat çekti.

TÜRKİYE YÜZYILI VURGUSU..

Siyasetin insana hizmet yolu olduğunu, AK Parti iktidarlarında güven, huzur, değişim ve huzurun yaşandığını anlatan, Cumhuriyetin ikinci yüzyılı olan Türkiye Yüzyılı’nda ülkenin her birimiyle daha da büyüyeceğini anlatan Bozdağ, “Türk Halkı 21 yıldır hükümetini sandıkta kurmakta, 21 yıldır da Hükümetine sahip çıkmaktadır. 31 martta yapılacak seçimlerle halka hizmet sevdası yine milletin desteği ile daha da güçlenecek bundan Simav’da, Kütahya’da, Türkiye’de nasibini alacaktır. Önümüzde iktidarın 4,5 yıllık bir hizmet süreci vardır. Bu süreç yerel seçimlerin zaferiyle çok daha güçlü geçecektir” dedi.

VAHŞİ BATININ SESSİZLİĞİ..

Türkiye’nin pandemi, ekonomik krizler, 6 Şubat depremlerine rağmen dimdik ayakta kaldığını, İsrail’in, ABD ve bazı Avrupalı işbirlikçileriyle Filistin’deki soykırımını görmezden geldiğine dikkat çekerek sözlerini sürdüren Bozdağ;

“İsrail’in vahşeti, Vahşi Batı’nın sessizliği İsrail’in sonunu getirecektir“ şeklinde konuşarak sözlerini Simav’a yapılması planlanan yeni Adalet Sarayı konusunda kendisinin de takipçisi olacağını dile getirerek tamamladı.

YATIRIMLAR HİZMETE GİRDİ..

Havanın soğuk olması nedeniyle dev ekranda gösterime sunulan Simav belediyesi yatırımlarını ilgiyle izleyen ve takdir eden Bozdağ, yatırımların hizmete açılışına ilişkin töreni hızlandırarak vatandaşların soğukta mağdur edilmemesini istedi. Bunun üzerine bakan Bozdağ; Kaymakam Bünyamin Karaloğlu ve AK Parti’nin il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanı aday adaylarıyla birlikte toplu açılış törenini kurdele keserek tamamladı.

ANADOLU İHL’NİN TATBİKAT CAMİSİ DE İBADETE AÇILDI..

TBMM Başkanvekili ve aynı zamanda Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ’ın Simav’daki son durağı, Beyceköy ile Demirci beldesi sınırında bulunan Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi kampüsünde yapılan ‘Tatbikat Camii’si oldu. Burada topluca kılınan İkindi Namazının ardından Kütahya müftüsü Dr. İrfan Açık’ın yaptığı duadan sonra Tatbikat Camisinin açılış töreni gerçekleştirildi.