Menü Kapat

KAYMAKAM KARALOĞLU, KOYUNCUOĞLU AĞAÇ SANAYİSİNDE

Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, ilçe ve ülke kalkınmasına, istihdamına önemli ivmeler kazandıran ilçe merkezindeki üretim merkezleri ziyaretlerine ‘Koyuncuoğlu Entegre Ağaç Sanayisi’ni de kattı.

Bir zamanlar SETAŞ A.Ş. olarak ülkenin en önemli üretim ve istihdam merkezi olarak bilinen SETAŞ A.Ş. alanında; güvenilirlik, şeffaflık, vefalı olmak, topluma ve çevreye duyarlılık, insan odaklı ve bilgiye öncelik verme ilkelerine bağlı olarak üretim ve istihdam alanında faaliyet gösteren tesislerde incelemede bulunup yatırımcı iş insanı Yusuf Koyuncuoğlu’ndan bilgi alan Kaymakam Bünyamin Karaloğlu, Koyuncuoğlu Şirketler Topluluğu kurucularından Simav’ın duayen iş insanı Hacı Nurullah Koyuncuoğlu ile tanışma fırsatı da yakaladı.

SİMAV VE ÜLKE İÇİN ÖNEMLİ..

Simav’ın Edek bölgesinde her geçen gün üretim çeşitliliği, teknolojik gelişme, istihdam artışı, E-Ticaretteki gelişimleriyle büyümeyi sürdüren tesisin 3 vardiya olarak üretim sürdürdüğünü fabrika birimlerini gezerek öğrenen kaymakam Karaloğlu, bu tür üretim ve istihdam odaklı iş merkezlerinin ilçe ve ülke kalkınması için önemli bir değer olduğunu vurgulayarak Koyuncuoğlu Ailesine başarılar diledi.