Menü Kapat

ARMAĞAN MOTİVASYONA SOFULAR’DAN BAŞLADI

Türkiye’de ‘motivasyon’un adı Kudret Armağan, 2022-2023 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte kırsaldaki okullarda bulunan öğrencileri başarıya ve geleceğe odaklı motivasyon uygulamalarına başladı.

Yeni eğitim ve öğretim yılının İlköğretim Haftası etkinlikleriyle birlikte motivasyon uygulamasına komşu ilçe Pazarlar’ın uygulamaları, sosyal, kültürel ve sportif başarılarıyla ünlü Sofular İlk ve Ortaokulunda start veren Simav Meslek Yüksek Okulunun başarılı öğretim görevlilerinden Kudret Armağan, Kütahya il ve ilçeleriyle birlikte Türkiye turunda gerçekleştirdiği çalışmaların bir benzerini daha ikinci kez geldiği Sofular’da uyguladı.

Motivasyonun sevilen ismi Armağan, Sofular ziyaretine ilişkin gazetemize şu ifadelerde bulundu; “2022-2023 Eğitim Öğretim dönemine Sofular İlk ve Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri ile başladık. İletişim ve Motivasyon oyunları ile eğlenceli ve eğitici bir gün geçirdik. Başta okul Müdürü Sayın Ali İhsan Poslu’ya, meslektaşlarıma ve geleceğimizin teminatı öğrencilerimize, Sofular’ın gülen yüzü muhtarımız Mehmet Ali Özdemir’e yine içten, samimi ve güler yüzlü ev sahipliği için gönülden teşekkür ediyorum” dedi.