Menü Kapat

BAŞKAN KALAY; “DAVAMIN HER ZAMAN ARKASINDAYIM”

2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Simav Belediye Başkanı seçilen ve son yapılan milletvekili seçimlerinde de AK Parti Kütahya Milletvekili olarak TBMM’ne giren Av. Adil Biçer’in yerine meclis üyelerince Belediye Başkanı görevine getirilen Fatih Kalay, 31 Mart 2024 seçimleri için önceden ‘Doğal Adayım’ derken son olarak; “Davamın ve partimin arkasında olmayı sürdüreceğim” açıklamasında bulundu.

Başkanlık yaptığı Belediye Meclis Toplantısında konuşan Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay, kamuoyunun son günlerde en çok merak ettiği ‘Belediye Başkanı Adaylığı’ konusunda eski ilçe başkanı Ahmet Kulat’ın öne çıkmasını değerlendirircesine; “Hakkımda hayırlısı ne olacaksa o olsun” dedi.

Simav’da yapılacak yerel seçimler için her şeyin seçim takvimi doğrultusunda ilerlediğini, AK Parti’de de hiçbir sorunun olmayıp inşallah her şeyin Simav adına hayırlara vesile olmasını istediğini dile getiren başkan Kalay, “Partim de ben de Simav adına her zaman göreve hazırız. Partimizin Simav Belediye Başkan Adayının ismi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın masasında imzaya hazırdır” şeklinde konuştu.

MALUMUN İLANI KALDI..

AK Parti’nin kurumsal bir yapıya kavuştuğunu her kademede parti ve halk adına kimlerin nasıl seçilip nasıl görev yapacağının belli olduğuna da işaret eden başkan Kalay, “Belediye Başkanlığı Adaylığı konusunda her aday adayının partimizde önemi olduğu gibi ‘aday’ ilan edilinceye kadar çeşitli merhalelerden geçmesi gerekmektedir. Kamuoyu anketleri, telefon anketleri, temayül yoklamaları ve bir dizi uygulamalar sürecin içindedir. Sanırım kısa zaman sonra partimizin Simav Belediye Başkanı Adayı bu kez resmen açıklanarak seçim takvimine uygun süreç devam edecektir. Hayırlısı ne ise o olsun” dedi.