Menü Kapat

BAŞKAN KALAY, SİMAV GENÇ KARTI TANITTI

Simav’ın üniversite kenti olma yolunda en önemli güçlerinden birisi olan Simav Belediyesi, ilçede bulunan iki ayrı üniversiteye ait birimleriyle sıkı ilişkilerini sürdürüyor.

Kütahya Sağlık bilimleri Üniversitesine bağlı Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna içinde bulunduğumuz akademik takvim yılının ilk ziyaretini yapan Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay, bu yıl okula yönetici olarak atanan okul müdürü Dr. Öğretim Görevlisi Özge Sakarya Çınkı’ya ve şahsında çalışma arkadaşlarına başarı dileğinde bulundu.

Daha sonra okulun konferans salonunda Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle buluşan müdür Çınkı ve başkan Kalay, Simav’da bir üniversite öğrencisi olmanın güzelliklerini yaşatma ve oluşturma gayretinde olduklarını kaydettiler. Belediye Başkanı Kalay, 2021 yılında dönemin belediye başkanı Adil Biçer tarafından ilk kez tanıtılan ve üniversite öğrencilerinin lehine uygulamaya konulan Simav Genç Kart hakkında da öğrencilere bilgi vererek, kartla ilgili ve başka konularda öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak, “Sizler Simav’ın birer turizm elçisi, ailelerinizin de bizlere emanetisiniz. Bu nedenle olası sorunlarınızı gidermek,  sizlerden gelecek istekleri yerine getirmek belediyemizin ve şahsımın geleneksel görevidir” dedi.