Menü Kapat

BEYİN SPORUNUN ŞAMPİYONLARI SİMAV’DAN

19-20 Şubat 2024 tarihlerinde Kütahya Küçükler Satranç Şampiyonasında Simav’ın Dört Eylül Ortaokulu Kız Ve Erkek Satranç Takımları Kütahya İl Şampiyonu olurken Yüzmede, Judo, Güreş ve salon futbolu Futsalda şampiyonluklar elde ettiler.

Kütahya dönüşünde Simav’ın adını başarıyla duyuran ve yapılacak Okul Sporları Bölge Yarışmasında Kütahya’yı temsil etme hakkını elde eden satrançlılarla ve diğer spor alanlarındaki başarılarıyla öne çıkan sporcu öğrencileri ilk kutlayan ise Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven oldu.

GÜVEN, SPOR BAŞARILARIMIZ SINAV BAŞARILARINDA DA YAŞANMALI..

4 Eylül Ortaokuluna giderek genç sporcularla, okul müdürü Hüseyin Baki, Müdür Yardımcısı Erkut Özyurt, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Havva Biricik Dere, Yüzme Antrenörü Bilgen Çoban Kaplan, Judo Antrenörü Cenap Uğurlu, Güreş Antrenörü Cabir Koca, Satranç Antrenörleri Veysi Genel ve Özkan Şaşmaz, Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Nasuhoğlu ile bir araya gelen müdür Güven, “Okul sporları alanında 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemi olarak önemli başarılara imza attığımızı biliyor ve takip ediyorum. Öğrencilerimizin ve okullarımızın bölgesel yarışmalarda hem ilimizi ve dolayısıyla Simav’ımızı başarıyla tanıtmalarının eğitim alanında da ürünler vermesini, sayısız sınav başarıları elde edilmesini temenni ediyor, okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, antrenörlerimizi, okul aile birliği yöneticileriyle şehrimizin geleceği olan çocuklarımızı kutluyorum” dedi.

İşte Simav’ın Kütahya Şampiyonları olup Kütahya’yı Mayıs ayında Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek Ege Bölge Turnuvasında temsil edecek satranç takımlarında yer alan öğrenciler:

Kızlar Takımı: Ela Rezzan Nasuhoğlu, Beren Kamer, Ayşe Melek Erbab, Zeynep Sude Sevinç ve Berra Su Sancar.

Erkekler Takımı: Görkem Olgun, Ömer Tükenmez, Salih Ural, Şeref Seven ve Salih Kerem Gökdemir.