Menü Kapat

AK PARTİ SİMAV’IN BELEDİYE MECLİS ÜYE ADAYLARI AÇIKLANDI

31 Mart Yerel Seçimleri için belediye başkan adayları kadar başkanın seçilmesinde yanında görev alacak belediye meclis üyelerine ait listelerin İlçe Seçim Kurulu Başkanlıklarına makbuz karşılığı teslimi tamamlandı.

Simav’da bu çerçevede AK Parti Simav İlçe Başkanı Orhan Akboğa, “Biz de  seçildiklerinde Simav Belediye Meclisinde görev yapacak 13 asıl, 2 kontenjan ve 15 yedek meclis üye adaylarımızı İl Başkanlığımızın talimatları, ilçe başkanlığımızdaki görüşmelerimiz sonucunda belirledik ve İlçe Seçim Kuruluna sunduk” dedi.

MECLİS, BELEDİYENİN EN ÖNEMLİ BİRİMİ..

Simav Belediye Meclisinin şehrin ve halkının geleceğine doğrudan etki yapan en önemli birim olduğuna dikkat çeken AK Parti Simav İlçe Başkanı Akboğa, “Halkımızın yararına yapılacak her türlü yatırım, hizmet ve Simav’ın tanıtımına yönelik çalışmalar, yatırımlar, uygulamalar, belediye hizmetlerinin ücretlerinin belirlenmesi, yıllık belediye bütçesinin ilçe ve memleket yararına gerçekleşmesine ilişkin çabalar ve daha birçok kararlar belediye meclisinde oy çokluğu ya da oy birliği ile alınmaktadır. Alınan kararların uygulanması ise belediye birimlerince hayata geçirilirken bunlarla ilgili vatandaşlardan gelen herhangi bir sorun, itiraz ve öneriler de yine Belediye Meclisinin alacağı kararlarla olmaktadır. Bu yüzden AK Parti Simav olarak belediye başkanımızın seçilmesinde yükünü hafifletecek olan seçilecek meclis üyelerimiz önemli bir sorumluluğa imza atacak kişilerdir” ifadesinde bulundu.

AK Parti Simav İlçe Başkanı Akboğa, Simav Belediye Meclisi Asil Üye Adaylarını şu şekilde sıraladı:

1-Fatih Kalay, 2-Hicret Karaman Kaymak, 3-Recep Güleç, 4-Mehmet Salgar, 5-Abdullah Emre Çetiner, 6-Yasin Özer, 7-Halil Aksakaloğlu, 8-Mustafa Şenay, 9-Ahmet Tombul, 10-Üzeyir Kanık, 11-Nisa Yaren, 12-Mahmut Kaya,13- Zehra Atasoy Yemiş.

Kontenjan-1: Şener Kazcıoğlu, Kontenjan-2: Murat Karakoç.

AK Parti Simav’ın Belediye Meclisi yedek üyeleri ise sırasıyla şunlar:

1-Hüseyin Özdemir, 2-Harun Aydemir, 3-Fadime Önal, 4-Halise Yemiş, 5-Ferit Muştu, 6-Nurullah Özkan, 7-Fadime Kara, 8-Ahmet Semih Karakoç, 9-Halil Hazar, 10-Hülya Şimşek, 11-Mustafa Ali Gümüşten, 12-Yüksel Kartalmış, 13-Serdar Tunca, 14-Muhlis Koç, 15-Can Can.