Menü Kapat

KAYMAKAM KARALOĞLU’NDAN ÜRETİM VE İSTİHDAMA ZİYARET

Simav’ın birçok alanda kalkınmasına önemli ivmeler kazandıracak olan Organize Sera Bölgesi, Karma Sanayi Sitesi, Simav-Pazarlar-Şaphane Ortak Sanayi Bölgesi gibi yatırımların hayata geçmesi özlemle beklenirken, Simav’ın ilk üretim ve istihdam merkezi Setaş karşısında 15 ortaklı SİMSAN KOBİ Sanayi Sanayi Bölgesindeki bazı kuruluşlarda üretim ve istihdam başladı.

Söz konusu SİMSAN KOBİ Sanayi Bölgesine incelemede bu-lunan Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, burada SİMSAN Başkanı Sedat Seçkin, yönetim kurulu ve yatırım yapan bazı iş insanlarıyla görüştü.

Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu’nun da kendisine eşlik ettiği ziyarette, önce ERK GROUP yer aldı. ERK GROUP Sahibi Ercan Göl ile birlikte tekstil alanında çağdaş üretim ve istihdam merkezini gezerek üretim, istihdam ve kurumun hedefleri konularında bilgi alan Kaymakam Karaloğlu daha sonra Türkiye’ye GÖKÇELİK markasıyla Simav’ın adını duyuran soba ve ısıtma gereçleri imalatı yapan üretim ve iş merkezini gezdi. İşyeri sahibi Ahmet Gök’ten tesisle ilgili bilgi alan Karaloğlu daha sonra SİMSAN’da kendi üretim ve istihdam merkezini kurma çalışmalarını sürdüren Kazcıoğlu Endüstriyel’in Genel Müdürü İsmet Kazcıoğlu’ndan kurulum ve inşaat çalışmaları hakkında bilgi edindi.

Simav’ı hem istihdam ve hem de üretim açısından güzel günlerin beklediğini, yaşanmış göçün tersine döneceğine dair umutlarının arttığını söyleyen kaymakam Karaloğlu, ziyaretinin sonunda SİMSAN’ın bugünlere gelmesinde ve geleceğe emin adımlarla ilerlemesinde katkısı olan herkesi kutladı, teşekkür etti.