Menü Kapat

KAZCIOĞLU OTOMOTİV’DEN KAN BAĞIŞI

Türk Kızılayı Kütahya Şubesi Kan Bağış Tırı, Kütahya merkez ve ilçeleriyle yakın illerde yaptığı kan bağış turlarını Simav’da sürdürdü. Şehrin Cumhuriyet Meydanındaki 3 günlük kan bağış kabullerinin ardından  Türkiye’nin otomotiv sektörüne yedek parça üretimi yapan Kazcıoğlu Otomotiv tesislerine gelen Türk Kızılayı kan bağışı yetkilileri gönüllülük esası çerçevesinde Kazcıoğlu Otomotiv çalışanlarında kan bağışı gerçekleştirdi.

Kazcıoğlu Otomotiv’in Yeşilköy bölgesindeki Simav-Gediz karayolu kenarında bulunan üretim ve istihdam tesislerinde konuşlanan Kızılay Kan Kabul Tırı ve görevlileri ilk bağışları; Kazcıoğlu Otomotiv Genel Müdürü Şener Kazcıoğlu, İdari Genel Müdür Yardımcısı İzzet Muştu ve Teknik Genel Müdür Yardımcısı Şerafettin Kazcıoğlu’ndan aldılar.

ÖNCE TETKİK SONRA GÖNÜLLÜ BAĞIŞ..

Kan bağışı öncesi doktor ve sağlık teknisyenlerinin yaptığı tetkik ve kontrollerden sonra kan bağışına geçen Türk Kızılayı görevlileri Kazcıoğlu Otomotiv’in kan bağışı konusunda her zaman yönetici ve personeller olarak duyarlılık gösterdiğini hatırlatarak, Simav’ın üretim ve istihdam alanlarının her zaman Kızılay dostu olduklarını gösterdiğini belirtti.

GELENEKSEL ÖZVERİMİZ..

Kazcıoğlu Otomotiv Genel Müdürü Şener Kazcıoğlu ise kendisi gibi yönetici ve çalışan personellerin gönüllülük esasına bağlı kalarak kan bağışlamayla vatandaşlık görevlerini yerine getirdiğini dile getirdi. Kazcıoğlu, “Kan bağışı yaparak hayat kurtarmanın, bağışlanan kanla kişinin en yakınının bile hayatının kurtulabileceğinin bilincini taşıyan kurumumuzda kan bağışı geleneksel özverimizdir” dedi.

Kazcıoğlu Otomotiv Tesislerinde saat 10.30’da başlayıp 18.00’de sona eren bağışlar sonunda 65 ünite kan bağışı yapıldığı bildirildi.