Menü Kapat

VOLEYBOLUN BEŞİĞİ KELEMYENİCE SİMAV ŞAMPİYONU

Simav Belediyesinin geleneksel hale getirdiği ‘Voleybol Turnuvası’ bu yıl Cumhuriyetimizin 100.Yılı anısına düzenlenirken Simav ilçesinde ‘voleybolun beşiği’ olarak adlandırılan Kelemyenice Spor, yaklaşık 10 gün süren turnuvanın 2024 Şampiyonu oldu.

Akbaldır Spor Salonunda 5 Şubat akşamı TOKİ 19 Mayıs-Pazarlar maçı ile başlayan turnuvaya Simav’ın tanınmış beden eğitimi ve spor öğretmenleri hakemlik yaparken özellikle ailelerin turnuva boyunca spor salonunu doldurduğu gözlendi. Kardeşlik, centilmenlik ve fairplay kuralları çerçevesinde geçen maçlar sonunda yapılan yarı final, üçüncülük maçı ve son olarak da final maçıyla sona eren turnuvada Kelemyenice Spor turnuvanın birincisi, Perşembe Yareni turnuvanın ikincisi ve Mehteran Spor da turnuvanın üçüncüsü oldu.

BAŞKAN KALAY MADALYA VE KUPALARI DAĞITTI..

Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay, AK Parti İlçe Başkanı Orhan Akboğa, bazı resmi daire yöneticileri ve kalabalık bir sporsever topluluğunun izlediği üçüncülük ve final maçları sonunda dereceye giren takımlara kupaları ve turnuva anısına madalyaları başkan Kalay tarafından takdim edildi.

GELENEKSEL SPOR ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK..

Turnuvayla ilgili olarak gazetecilere konuşan Belediye Başkanı Fatih Kalay, “Sporun dostluk, kardeşlik ve centilmenlik olduğu bir kez daha turnuvamızda sergilenirken kitleleri buluşturan spor etkinliklerinin vatandaşlarımız arasında da dostluk ve kardeşliği pekiştiriyor. Turnuvaların geleneksel hale gelmesi yanında kabul edilmelidir ki bu tür etkinlikleri kesintisiz sürdürmek de önemlidir. Simav Belediyesi olarak spor etkinliklerimizi geleneksel olarak sürdüreceğimizden kuşkunuz olmasın. Bu vesile ile geleneksel turnuvamızın bu yıl Cumhuriyetimizin 100.Yılına ilişkin düzenlediğimiz sürecine katılan toplam 9 takımın oyuncularına, kulüplerin yöneticilerine, turnuvada görev alan hakemlerimize, tesisin yöneticisi ve çalışanlarıyla turnuvamızın gerçekleşmesinde emeği olan belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün görevlilerine ve elbette çok değerli sporsever halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.