Menü Kapat

KÜTAHYA’NIN CHP’Lİ BELEDİYELERİ TEK YÜREK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in beklediği, Kütahya MHP ve AK Parti’nin şans vermediği Kütahya Belediyesini CHP’li Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin yapılan tüm itirazlara rağmen kazanması Kütahya merkez, ilçe ve beldelerindeki CHP’li yeni belediyeleri tek yürek haline getirdi.

Kütahya’nın CHP’li Belediye Başkanlarından biri olup beklendiği gibi CHP’den Şaphane Belediye Başkanı seçilen ve Meclis üstünlüğünü de elde eden emekli eğitimci Lütfi Mutlu, “Şimdi Kütahya genelinde CHP’li belediyeler olarak halka hizmet, Türkiye’mize de CHP’li belediyelerin tek yürek haline geldiğini gösterme zamanı” dedi.

KAHVECİ KÜTAHYA’NIN 56.BAŞKANI..

Kütahya Belediye Başkanı seçilen ve itirazlar öncesinde Kütahya Belediye Başkanı olarak Şaphane’ye belediye başkanlığı devir teslim törenini onurlandıran Eyüp Kahveci’nin Şaphane’den ayrıldıktan sonra malum partiler ve adaylarınca Merkez İlçe Seçim Kurulu’na itirazların yapıldığını hatırlatan başkan Mutlu, “Şaphane olarak yakaladığımız mutluluğu, Kütahya merkez İlçe Seçim Kurulu kararıyla Kütahya da yakaladı. Cumhuriyet Halk Partisinden Kütahya Belediye Başkanı seçilen Sayın Eyüp Kahveci 571 oy farkla yeniden ilk sırada yer alarak Kütahya’nın 56.belediye başkanı oldu. CHP’li belediyeler olarak hepimize, Kütahya’mıza ve ülkemize hayırlı olsun” ifadesinde bulundu.

CHP BELEDİYECİLİĞİ..

Ramazan Bayramı sonrasında CHP’li Belediyelerin bir çok yönden dayanışma içinde birbirine destek vererek ‘CHP Belediyeciliği’ kavramının halka yansıtılacağını da ifade eden başkan Mutlu, “Halka hizmet ve halkın desteğine layık olmak; vereceğimiz hizmetlerin odak noktasını oluşturacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.