Menü Kapat

Kütahya’nın Vekiliyim

Simav Belediyesinde önce Meclis Üyeliği, ardından Ak Parti Simav İlçe Başkanlığı ve daha sonra da 4 yıl boyunca Simav Belediye Başkanlığı yaparak 14 Mayıs 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Kütahya’dan Milletvekili Adayı gösterilen ve tüm Kütahya’nın yüzde 70 civarında desteğini alarak 3 arkadaşıyla birlikte Milletvekili seçilen Av. Adil Biçer önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kütahya Milletvekili Av. Adil Biçer, partili partisiz kendisine oy veren, destek olan herkese teşekkür ettiğini bildirdi. İlk kez milletvekili seçilmesine rağmen bürokrasiyi yakından tanıdığını, Ankara’yı çok iyi bildiğini ve oluşturduğu çalışma kadrosuyla zorluk ve yabancılık çekmeyeceğine dikkat çekerek; “Seçim öncesi Eynal’da tanıtım toplantısında dile getirdiğim gibi ben Kütahya Milletvekili olarak tüm Kütahya’nın oylarıyla milletvekili seçildim ve tüm Kütahya’nın milletvekiliyim. İl merkezi kadar Simav ve diğer ilçelerimiz de değerlidir ve hepsi benim hizmet alanımdır. Bu zamana kadar birçok vekil adayı seçimler öncesi bunu dile getirmiş ama ne yazık ki tam olarak gerçekleştirememiştir. Bu sözü yerine getiren ilk milletvekili olmak istiyorum. Meclis çalışmalarımın olduğu dönemde Ankara’da, meclis çalışması olmadığı dönemlerde ise merkeziyle, ilçe, belde ve köyleriyle seçim bölgesinde olacağım. Ankara, Kütahya ve Simav arasında gelip giderek bölge ziyaretlerimi gerçekleştireceğim, ihtiyaçlarımızı yerinde görüp, halkımızla istişareleri kesintisiz sürdüreceğim” dedi.

28 MAYIS 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin yapıldığı gün Simav’da ve özellikle Yeşilköy bölgesinde meydana gelen aşırı yağış ve yaşanan olumsuzluklardan mağdur olan vatandaşlara yemin töreninin ardından ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerinde bulunduğunu anlatan Biçer, “Hiçbir zaman memleketimden kopmayacağım. Her zaman olduğu gibi Simav’a olan sevdam hiç bitmeyecek” ifadesinde bulundu.

TBMM’de önce milletvekilleri olarak vekillerin, ardından da Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın yeminini ederek yeni bir yüzyıla başlamak için düğmeye basıldığını belirterek sözlerine devam eden Av. Biçer, “Kütahya Milletvekili olarak ilimize ve ilçelerimize daha iyi ve hızlı hizmet-yatırım aktarabilmek için TBMM Başkanlık Divanında veya komisyonlarda etkili görev almak istiyorum. AK Parti’nin Kütahyalı diğer 2 vekilleriyle birlikte bu konuda hedefimize ulaştık diyebilirim. Adil Biçer olarak ben; TBMM Meclis Divan Kâtip Üyesi seçilirken, İsmail Çağlar Bayırcı Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyeliğine, Mehmet Demir ise; Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyeliğine seçildi. Birlikte Kütahya’yı düşünüyor, birlikte Kütahya’yı bir adım öteye taşımayı hayal ediyoruz. Örneğin ilimiz dahilindeki ilçeleri birbirine bağlayan karayolu yapımlarında önemli bir aşama geride kalmıştır. Bana göre şimdi üzerinde durulması gereken öncelikle Simav-Şaphane-Pazarlar’ı birbirine bağlayan Simav-Kütahya yolu ile devam eden Emet-Hisarcık-Gölcük-Simav yolunun tamamlanmasıdır. Bu düşünceyle yola çıkarak Şaphane-Simav-Pazarlar ilçeleri için hayati önem taşıyan Organize Sanayi Bölgesi de önceliklerimiz arasındadır” dedi.

HİZMETE, YATIRIMA DEVAM

Dağardı ve Sındırgı yol güzergâhları konusunda önemli beklentiler olduğunu, Simav-Selendi yolunun iyileştirilmesi adına önemli bir ihalenin yapılarak güzergâhta şantiye kurulumunun tamamlanmakta olduğunu hatırlatan Biçer, “Hizmet konusunda ne kadar hassas olduğum bilinmelidir. 2019 Belediye Başkanlığı Seçimleri döneminde hizmet ve yatırımlar konusunda açıkladığım tüm yatırımlar kitapçıkta da görüleceği gibi 4 yıl içinde tamamlanmış, kitapçıkta olmayan Engelsiz Park ve Gündüz Yaşam Merkezi, Simav Kozmetik Fabrikası, 1 MW lık Güneş Enerji Santrali, Bebek Kütüphanesi, ve Gölcük’teki bazı tesisler gibi daha bir çok onlarca yatırım gerçekleştirilmiştir. Şimdi ise Ankara’dan sağlanacak destekler ve Belediye Başkanımız Fatih Kalay, İlçe başkanımız Ahmet Kulat ile birlikte el ele vererek beklenen yatırımlar hızla ve etkili bir şekilde hayata geçirme gayretimizi sürdüreceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.