Menü Kapat

ÖZEL ŞEREF KOLEJİ’NDE YIL SONU ETKİNLİĞİ: “BİLİM, TEKNOLOJİ, GÖRSEL SANATLAR SERGİSİ VE KERMES”

Simav Özel Şeref Kolejinde öğrencilerin Bilim, Teknoloji ve Görsel Sanatlar Sergisi ile velilerin ikramlıklarıyla oluşan kermes şenliği düzenlendi.

Okul binası ve bahçesinde düzenlenen şenliğe Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alaattin Kaçal, okulun kurucularından Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı iş insanı Şeref Kazcıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Secaattin Aktay, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ufuk Ayten, Şeref Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Temsilcisi İsmet Kazcıoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Rafet Kazcıoğlu bazı okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerle aileleri katıldı.

Günle ilgili konuşma yapan Okul Müdürü Hüseyin Cihan, Şeref Koleji olarak okulun misyonu ve vizyonundan söz ederek, her zaman araştıran, bilgilere ulaşan, edindiği bilgileri geliştirerek toplum yararına kullanılması mücadelesi vererek geleceğe dair emin adımlarla yürüyen ve hedefleri olan bireyler yetiştirmenin gayretinde olduklarına dikkat çekti. Düzenledikleri yıl sonu etkinliğinde öğrenci annelerinin, öğretmenlerin ve okul öğretmenlerin büyük gayreti ve katkıları olmakla birlikte okul kurucuların her türlü imkanın kullanımına dair desteklerinin yer aldığını söyleyen Cihan katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Daha sonra Özel Şeref Koleji Bilim, Teknoloji ve Görsel Sanatlar Sergisi ile velilerin ikramlıklarından oluşan kermesin açılışı protokol üyelerince yapılırken okulun beden eğitimi ve spor öğretmeni ile müzik öğretmenlerinin birbirinden dikkat çekici öğrencilerin yarışma ve serbest müzik etkinlikleri başladı.

Kaymakam Karaloğlu ve okul yöneticileriyle protokol üyelerinin okul binasındaki birbirinden dikkat çekici sergisi gezilirken kaymakam Karaloğlu’nun İngilizceye önem vermesi ve bazı öğrencilerle İngilizce olarak diyaloğa geçmesi etkinliğe ayrı bir renk katarken, kermes gelirlerinin tamamının Simav Eğitim Vakfına bağışlanarak vakfın Simavlı üniversite öğrencilerine sunduğu eğitim bursu için kullanılacağı öğrenildi.