Menü Kapat

MESLEKİ EĞİTİMDEN BAŞKAN KALAY’A TEŞEKKÜR

Simav Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi, Simav belediye Başkanı Fatih Kalay’a nezaket ziyaretinde bulunarak görevinde başarı temennisinde bulundular.

Belediye Başkanı Kalay’ın makamında gerçekleşen kabule okul müdürü Yüksel Akın, müdür başyardımcısı İlhan Özdemir ve Müdür yardımcısı Mustafa zafer katılırken mesleki eğitimle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Müdür Akın, meslek liselerinin her geçen yıl daha da fazla ilgi gördüğünü, mezunların lise diploması yanı sıra birer de ustalık belgesi alarak iş hayatına rahatlıkla atılabildiğini söz ederek, “Günümüzde nedeyse bir üniversite kampüsü halini alan okulumuzda elbette bazı ihtiyaçlarımız oluyor. Örneğin okullar açılmadan kanalizasyonda yaşadığımız sorunlar, bazı duvar yapımları ve okul bahçesindeki çalışmalar Simav Belediyesinin destekleriyle gerçekleştirildi. Bu konuda size ve çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ederiz” dedi.

Simav’daki eğitim kurumlarında her zaman Simav Belediyesinin katkısı bulunduğunu herkesin bildi-ğini de sözlerine ekleyen Akın, “Okulumuzun en güncel ihtiyacı spor alanıdır. Bu alanda da beledi-yemizin her zamanki gibi yanımızda olacağından ümitliyiz” diyerek sözlerini tamamladı.

EĞİTİM DOSTU BELEDİYE GELENEĞİMİZ DEVAM EDİYOR..

Belediye Başkanı Kalay ise Simav Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetiminin kendisine teşekkür ziyaretinde bulunarak başarı dileğini yenilemesinden mutlu olduğunu belirterek; “Bilindiği gibi geçmişten günümüze ilçe merkezimizdeki tüm okullara destek olmak Simav Belediyesinin geleneksel hizmetlerinden birisidir. Bir öğretmenden öte belediye başkanı olarak bu geleneksel desteği sürdürmek elbette benim de görevim. Eğitim dostu bir belediye olarak ilçemizin mesleki alanda proje okulu olan, yarınımızın kalfalarını, ustalarını hatta mühendislerin temelini oluşturan eğitim kurumumuza elimizden gelen desteği sürdüreceğiz” dedi.