Menü Kapat

SİMAV’IN ÇEVRESİ DOĞALGAZLA DONATILIYOR

18 mahalleli Kütahya’nın Simav ilçesine, yapılan referandumla 19.mahalle olarak katılan Simav’ın Beyceköy’ünde doğalgaz hat döşeme çalışmaları devam ediyor.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin ardından resmen Simav’ın 19.mahallesi olarak statü değiştirecek olup adı da ‘Beyce Mahallesi’ şeklini alacak olan Beyce; doğalgaz hattı döşenen Simav, Demirciköy, Çaysimav Öreyler hattına bağlanıyor. Beyce’nin Doğal Gaz Döşeme çalışmalarını inceleyen Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay, yapılan yatırımın Beyce halkına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Beyce mahalle muhtarı ve Çinigaz firmasının hat döşemede görevli teknik ekiplerinden de bilgi alan başkan Kalay, “Görüldüğü ve yaşandığı gibi devletimiz vatandaşlarımızı günün şartları doğrultusunda Simav için yeni olan doğalgaza da kavuşturmaktadır. Doğalgazın rahat kullanımı, banyo ve mutfaktaki avantajları, dikkatli ve hesaplı kullanıldığında da ısınmadaki rahatlığı bölgemiz için önemli bir avantajdır” dedi.

Çinigaz A.Ş.’ye bağlı hat döşeme ve abone çalışmalarının artarak devam ettiğini, bu enerjiden Çitgöl, Naşa, Güney ve Akdağ beldelerinin de yararlanacağını hatırlatan başkan Kalay, “Ne güzel şehrimizin çevresi de doğalgazla ısınacak” ifadesinde bulundu.